Mit tennél ha ezt mondaná neked az apád?
Figyelt kérdés
Augusztusban esküvőm lesz és meghívtam az apámat is, bár nem sűrűn beszélünk. Azt mondta, hogy csak akkor jön el ha anya férje nem lesz ott. Ha nevelőapám ott lesz, akkor ő nem jön el, döntsem el,hogy melyikük legyen ott. Nevelőapám 12 éves korom óta nevelt, pótapaként tekintek rá és nagyon szeretem.máj. 30. 10:03
21/35 anonim válasza:
Ezt a férjemmel is eljátszotta az anyja, a férjem azt mondta neki, hogy nem kell eljönni, ha nem tetszik neki a vendéglista. Persze utána már el akart jönni, mindegy volt, ki van ott.
22/35 anonim válasza:
Odaadnám a meghívót, aztán utána már az ő döntése, hogy jön-e. Nem engednék a zsarolásnak, ez a te nagy napod, az pedig az ő szégyene, hogy így próbálja elrontani. Ha a nevelőapád 12 éves korod óta nevelt, akkor ez amúgy sem friss dolog, nem tegnap előtt váltak el, nem is értem, hogyan állíthat egy ilyen helyzetben választás elé...
23/35 anonim válasza:
Ne engedd, hogy zsaroljon.
Én megmondanám, hogy meg van hívva, de eljönni nem kötelező, és ezzel lezártnak tekinteném az ügyet.
24/35 anonim válasza:
A vendéglistát te döntöd el és nem a vendég.
Ha nem fogadja el a meghívást valaki, akármi okból, ez van.
Nevelőapának biztos nem mesélném ezt el. Érezze jól magát.
25/35 anonim válasza:
Mindegy , engem most már ne hivjatok elegem lett mindenkiből.
26/35 anonim válasza:
Hát, majd gondolj néhány másodpercig a biológiai apádra, amikor vágjátok a tortát, aztán felejtsd el és folytasd az ünneplést.
27/35 anonim válasza:
Ha csak néha találkoztok meg a nevelőapád törődött veled többet és hozzá jobban kötődsz akkor szerintem ezt a kérdést már te magad is megtudod válaszolni. Én ha ilyen helyzetben lennék és választanom kéne akkor a nevelőapámra esne a választás. Az igazi apádat meghívtad, már a gesztust is megadtad ezzel.
28/35 anonim válasza:
Ezt fabrikált kérdésnek érzem, mert egyértelmű, hogy egy normális embert nem érdekelne, mit mond a vér szerinti apja, aki 12 éves kora tesz rá magasról, és az lenne a fontos, hogy a nevelőapja ott legyen az esküvőn,, akit szeret. Minek a kérdés?
29/35 anonim válasza:
Miután amúgy sem sűrűn beszélek ezek szerint apámmal, eszembe se jutott volna meghivni se. Iyg meg mondanám, hogy oké, apu, akkor nem jössz el.
30/35 anonim válasza:
Én egyértelműen a nevelőapámat
választanám. Ha az apád képes
volt ilyen választás elé állítani
akkor nem szabad engedni neki.
Én is voltam már ilyen helyzetben.
A ballagásomkor azt mondta
az anyám hogy ha elhívom
a mamámat akkor ő nem jön.
Sajnos én akkor még gyerek
voltam és vele éltem így
kénytelen voltam neki engedni
De te már felnőtt vagy
ezért van választásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!