Mit tennél, ha anyud mondaná meg, hogy hol dolgozz?
Anyum még nem volt ilyen erőszakos. Lehet, hogy volt, de nem ilyen lényeges dolgokban.
Életemben először dolgozni fogok pár héten belül, de sokszor mondtam neki, hogy szeretnék önnállóan munkát találni (max közösen). Ott szeretnék dolgozni, ahol nekem tetszik. Rengeteg lehetőség közül választhatok, de rosszul vagyok már, ha ez szóba jön, mert nem tud megérteni engem.
Hát ki megy el az állásinterjúra, te vagy ő?
Ki állapodik ott meg? Ki írja alá a munkaszerződést?
Hogy tudná anyukád megszabni, hol dolgozz?
Lol. Próbálkozott nekem állásokkal, hogy menjek oda meg ide, mert az biztos jó, de közben szart se tudott a szakmámról, szóval eléggé leoltottam, hogy majd tudom én, hogy hová kell mennem melózni. Ne ő mondja már meg. Többet már nem ajánlgatja nekem a hülyeségeit.
Veszekedtünk, ordítoztam egyet (ez nálam tök normális, nyugi) és azóta nem tukmálja rám. (mi nem élünk egy fedél alatt anyámmal)
Megmosolyognám, az biztos :) Persze azért meghallgatnám mert ki tudja, lehet, hogy talált egy jó állást nekem.
Számomra ilyen meg nem létezik, hogy "anyám mondja meg". Most azzal, ha netán teszem azt véletlen tényleg talál valami jó melót neked miért ő mondja meg? Nem lehet másképp felfogni ezt, pl. hogy segített? Mert (ha nem ismerősön keresztül) ha még talál is valamit, attól még neked kell állásinterjúra menned, neked kell bevágódnod.
Pedig bambák,látni lehet 14 évesnek anyuka meri a levest keni a kenyeret,cipőt nem engedik megkötni egyedül. 17 20 sokat vonatra nem engedik mert ördög elviszi ki kerül a bűv körből egyetemre anyu apu hurcolja őket ne hogy legyen saját életük. Mindent megoldanak,Sajnos totál félre nevelnek egy generációt aki képtelen lesz önállóan élni,létezni dönteni, még gondolkodni is. de majd anyuka apuka nagymama, azt is megoldja helyettük.. És csodálkozunk hogy ennyi 30 as van aki még magát se tudja el fent tartani,sőt nem is merik élni az életüket..
Nem lesz jó vége..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!