Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az ilyen szülők mit szólnának,...

Az ilyen szülők mit szólnának, ha egyszercsak ezt mondaná nekik a gyerekük?

Figyelt kérdés

A szülők minden költséget elhánytorgattak a gyereknek, kb még azt is, hogy engedték "továbbtanulni" általános után. (Amikor még amúgy is tankötelegett a gyerek...) Meg úgy kb mindent is.

A gyerek nagykorúként a saját lábára áll, egyszercsak fogja magát, kijelenti, hogy jó ő kifizeti az összes költséget, amibe került és ennyi, utána köszöni szépen soha többé nem beszél a drága szülőkkel.

2020. jún. 9. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Ezt a költségek kifizetése nélkül is megteheted amúgy. Aztán oldják meg a saját öregkorukat (legfeljebb nem örökölsz, de le van ejtve.)
2020. jún. 9. 13:36
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Tök mindegy. Ki az a hülye aki vissza fizetné? Amilyen szülő az ilyen, ennek még örülne is. Nekem anyam ugyanezt csinalja, egy nap majd megfogom magam és annyit mondok viszlát. Aztán majd gondolkodhat rajta mit rontott el.
2020. jún. 9. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség lenne visszafizetni. Egyszerűen csak le kell lépni. Hogy mit szólnának hozzá? Akkor is a gyereket hibáztatnák.
2020. jún. 9. 14:23
 4/8 anonim ***** válasza:
93%

Én azt gondolnám, hogy aki gyereket vállal, az tudja, hogy nem 2 ft, és nem csak abból áll, hogy gügyögünk neki, és mutogatjuk a facebook-on... jó tudom, ez egy elrugaszkodott gondolat...

Szóval ez abszolút hülye, és nem jogos gondolkodás. Ha nem csinálnak gyereket, megmarad az a pénz... azért szülni, hogy később visszaadja a belé invesztált összeget? Abszurdum...

2020. jún. 9. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Költségek visszafizetése nélkül is teljesen korrekt lépés, de nyilván az ilyen szülő ezt soha nem fogja látni, ő csak annyit érzékel az egészből, hogy de hát ő mindent jól csinált, a gyerek meg egy hálátlan dög.
2020. jún. 9. 15:03
 6/8 Metionin ***** válasza:
92%
Én már közöltem ezt szinte szó szerint (ami érdekes, hogy engem érettségiig tartottak el, tovább nem és meg is lett mondva hogy nem költözhetek haza ha pl. nem kapok egyből munkát vagy ilyesmi). Ugyanaz volt, mint amit az előttem lévő válaszoló írt. Hajtogatta hogy de hát ő mindent megtett értem. Hát valóban, csak épp sosem állt mellém (lelkileg sem) ha bármi baj volt, csak akkor érdekeltem ha épp sikeres időszakom volt. Kérdem én, hol az a "bármi" amit megtett? A szoptatás meg a pelenkázás annak számít meg hogy lakhattam ott amíg leérettségiztem? Én azt hittem ez önként vállalt és előre tudott kötelesség ami mindenkinek a felelőssége amikor bevállalja a gyereket.
2020. jún. 9. 15:30
 7/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell visszafizetni. 18 éves koráig KÖTELESEK eltartani a gyereküket.
2020. jún. 9. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek szül az ilyen?? Én mév ezt is megkérdezném tőle, hogy ha ennyire sokba került az 'eltartásom', akkor mégis minek szült meg? Undorító részéről ez a hozzáállás, nem te kérted, hogy megszüless, hanem ő 'csinált meg'. Szerintem simán költözz el és soha ne tartsd vele a kapcsolatot, mert egy undorító önző féreg.
2020. jún. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!