Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Belenéztek a gyereketek...

Belenéztek a gyereketek telefonjába, ha furcsa dolgok vannak? Hogyan kezelnétek a helyzetet?

Figyelt kérdés

Érdekel a véleményetek. Szóval a lányom elsőéves egyetemista, de még itthon él. A suliban minden jól megy neki, látom, hogy tanul, és eredményesen. Viszont mostanában állandóan máshol alszik, mondja a neveket, de kész névjegyzék kéne, hogy ezt meg lehessen jegyezni. Mindig van valami “közös tanulás, és inkább ott alszunk”, kis összejövetel, “kell a barátnős idő”. Folyton akkora táskával jár, amiben van másnapi ruha is szerintem. Mikor itthon van, akkor is folyton valakivel írogat szerintem, vagy többekkel, nem tudom. Még mosogatás közben is majd eldobja a tányért és nézi meg, ha jött egy üzenete. Amikor elmegy futni akkor mindig itthon szokta hagyni a telefonját, bent a szobájában, de tudom, hogy ott hagyja. Ma este mikor elment futni, bementem a szobájába és kicsit körülnéztem, hátha meglátok valamit. És a telefonját is megnéztem, a kódját tudom, nem nehéz kitalálni, viszont semmit nem találtam, bár csak az instagrammot, Facebookot és SMS-eket néztem meg. Szinte minden barátjával angolul beszél, ami nem biztos, hogy furcsa, mert angolul tanul az egyetemen is.

Ha megkérdezem miért nincsen soha itthon, akkor azt a választ kapom, hogy “Hagyjál, van életem”, az üzenetekkel kapcsolatban hasonló a válasz.

máj. 30. 00:20
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
97%
Az a furcsa, hogy ha máshol alszik, visz magával ruhát? Amúgy jól vagy?
máj. 30. 07:56
 22/52 anonim ***** válasza:
94%

Semmi közöd a FELNŐTT lányod életéhez vagy hogy kikkel alszik együtt.

Miért kellene bejelentenie? Annyit bőven elég mondani, hogy elmentem Csillához, reggel érkezem.

De az én nev. anyám is éppilyen kontrollmániás hüpi mint te, és ha nem számoltam be potosan, hogy hová megyek kihez, miért, simán átkutatta a cuccaimat.

Semmi gond, tízéve azt sem tudom, él-e.

máj. 30. 08:17
 23/52 anonim ***** válasza:
96%
Nincs saját életed, mi?
máj. 30. 08:36
 24/52 Katona Dius ***** válasza:
96%
Egyetemista telefonjába eszembe se jutna beletúrni. Miért fura, ha vannak barátai és szeretne velük is időt tölteni? Ha azt látnád, hogy állandóan kába, illuminált, egyebek, még értenélek is. De gondolom a jegyei nem romlanak, részt vesz a házimunkában, sportol, tanul. Nem tudom, hol a gond? Hogy nincs ennyi idősen rádtapadva? Felnőtt vagyok, de ha jön egy üzenet mosogatás közben, én is elolvasom. Miért baj, ha köt mindent az orrodra? Felnőtt már valamilyen szinten, vannak saját igényei, nem csak az, hogy a szüleivel lógjon.
máj. 30. 09:03
 25/52 anonim ***** válasza:
96%

Te nem vagy normális..

Ha ott alszik valahol nyilván visz másnapi ruhát nem? Miért ne barátnőzhetne, miért ne fiúzhatna? Ha másik városban lenne az egyetem és nem otthon lakna akkor gps-t tetetnél a telójába??

KÖNYÖRGÖM FELNŐTT emberről beszélsz, aki mellesleg a TELJESEN NORMÁLIS egyetemista életet éli.. beteg vagy teljesen

máj. 30. 09:16
 26/52 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg provokatív kamukérdés, mivel a kérdező eltűnt mint a kámfor.
máj. 30. 09:35
 27/52 anonim ***** válasza:
92%

Jesszusom!

Egyetemista, nem 13 éves.

Örülj, hogy még hazajön, miután végigböngészed a telefonját.

máj. 30. 09:46
 28/52 anonim ***** válasza:
86%
#26, nem tűnt el. Itt van és minden választ, ami neki nem tetszik, lepontozgat :-D
máj. 30. 10:03
 29/52 anonim ***** válasza:
95%

Hol itt furcsa dolog, amiről írsz?

Egy fiatal felnőttnek, aki új helyre került, vannak új ismerősei, barátai??? Pfff

Borzasztó, tényleg…

máj. 30. 10:05
 30/52 anonim ***** válasza:
79%
10-es, én pl nem viszem edzésre, a sarki boltba, stb, a telefont..
máj. 30. 10:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!