Nem furcsa, hogy az anyám emiatt elkezdett üvöltözni és ócsárolni délelőtt?
Nem tetszett neki hogy melegítőben meg munkavédelmi bakancsban mentem el itthonról, és teljesen idegbeteg lett, elkezdett ordítozni, és ócsárolni, ilyeneket mondott hogy úgy nézek ki mint egy hajléktalan, teljesen megszégyenítem mások előtt, tönkreteszem az életét, költöznék már el innen, elmondott mindenféle sz*rnak. Időnként előfordul, de ezt a mait teljesen abszurdnak érzem egy semmiség miatt. És azóta is flegmázik egész nap. Meg az se tetszik neki soha hogy kapucnit teszek a fejemre
27/F
Nyilván ez csak a szikra volt, ami robbanást okozott.
A valódi ok az lehet, amit a többiek írtak, zavarja, hogy nem akarsz önálló életet magadnak.
A meleguto,munkavedelmi bakancs es kapucni nem sugall presztizst,egzisztenciat. Ez a baja. O ad a latszatra. Valszeg szegeny csaladban nott fel es idegesiti,h szegeny vendegmunkasnak oltozol.
Sajnos a kommunikacioja nem eleg tiszteletremelto es fejlett,h a lenyeget hozza a tudomasodra es kozben ne legyen annyira serto.
Ez egyszeru targyalastechnika. Nemcsak az uzleti targyalasoknal,hanem a csaladi kapcsolattartasnal is nagy hasznat venne.
N/25
27 évesen nem otthon kell élni, hanem akár albérletben, akár társbérletben másokkal, és akkor nem lesz ilyen problémád, de amíg otthon laksz ezt bizony le kell nyelni.
Ha otthon élnék, ugyanígy viselkednének velem is. Hát, nem véletlen léptem le 21 éves korom után nem sokkal :D
Nem normális. Én anyám is ilyen. Ötödikben elmentem egy hosszúujjú pólóban suliban, pedig már meleg volt és emiatt kiabált velem, amikor hazaértem, hogy ha ilyen jó idő van, miért nem rövidben mentem. Vagy 18 évesen, amikor hosszú pólóban meg cicanaciban mentem bulizni, de érted nem látszódott a fenekem, akkor rám kiabált hogy úgy nézel ki mint egy rib.anc. De ha pl zsíros hajjal mentem boltba vagy csak egy szimpla ruhában étterembe akkor is beszólt. Nem normális ez tényleg, ne magadat okold.
Elköltözni meg nem olyan egyszerű, albi, élelmiszer árak az egekben, a fizetés meg nem nő. Én is csak úgy tudok külön lakni, hogy párkapcsolatban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!