Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érzem magam rosszul és...

Miért érzem magam rosszul és feszengve ha apukám megjelenik? Elvesztem a motiváciomat, még ha csak éppen filmet is nézek csak amikor bejön hozzám akkor már el is megy a kedvem a film nézésétől? Az evéstől is elmeg a kedvem ha apám is ott van.

Figyelt kérdés
Mindenhez jobban van kedvem ha apám nins ott.

2023. okt. 21. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Nyilván mert agresszív rossz apa. Ha elmúltál 18 (pontosabban van iskolai végbizonyítvány a kezedben), irány a munka és albérleti szoba.
2023. okt. 21. 14:42
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Mert lehúzó, mérgező szülő.

Mindenről elmondja a véleményét? Persze zömében úgy, hogy nem kéred, és amit te jónak gondolsz, az szerinte hülyeség, és ha így gondolod, akkor te is hülye vagy. Vagy ha nem hülye, akkor tapasztalatlan, bezzeg az ő élettapasztalata. Ha pedig ne adj isten igaza is lett, mert miért ne fordulna elő ilyen is, akkor vagy "én megmondtam", vagy később kerül elő, hogy te mindent jobban tudsz. Ja és a véleményezése sokkal inkább kritizálás. Rólad, másról, akármiről.

2023. okt. 21. 14:55
 3/9 anonim ***** válasza:
10%
Hja, csak az lehet, hogy az apa rossz, ugye. A gyerek biztosan tökéletes. Olyan nincs is, hogy csak úgy ok nélkül nem szereti ha az apja a közepében van.
2023. okt. 21. 15:02
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Valószínűleg mindent leszól, mindenért beszól. Ezt a kérdést olvasva össze ugrott a gyomrom.. nekem is ilyen apukám volt.

Távolságot kell tartani vele. Minél nagyobbat..

2023. okt. 21. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:
96%
Ha elmúltal 18 éves, nem kotelezo otthon elni. Nyilván borzasztó egy életed van, költözz el, nem is kell apaddal a kapcsolatot se tartani többet.
2023. okt. 21. 15:08
 6/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
9%
Nem te kérdezted ugyanezt vagy két hete?
2023. okt. 21. 15:12
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem beszéltek erről?
2023. okt. 21. 20:58
 8/9 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk mert fél az apjától, aki alkalmatlan arra, hogy bármilyen emberi beszélgetésben részt vegyen.
2023. okt. 21. 21:01
 9/9 anonim válasza:
100%
Ugyan így voltam én is apámmal, amíg a nőjéhez nem költözött. Soha nem volt neki semmi jó amit csinálok, mindenbe bele szólt, türelmetlen volt velem, kioktatott a legegyszerűbb dologról is. Sokszor hülyének nézett. Gondolom ezért vagy így vele.
2023. okt. 22. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!