Szerintetek ez titkolózás?
Ha veszek magamnak valamit a saját pénzemből, és nem említem meg, hogy vettem, csak egyszer hazaviszem, amikor hazamegyek több hét után a koliból és nyilván feltűnik a szüleimnek, hogy ilyenem eddig nem volt.
Ilyenekről van szó, hogy könyv, fejhallgató, turis ruhák, serpenyő, tehát semmi extra.
Anyám még mindig mélységesen felháborodik, hogy miért nem mondtam, hogy vettem XY dolgot, ha látja nálam. Főleg akkor, ha a honnan van kérdésre azt mondom, hogy ja, X hónappal ezelőtt vettem. Mindig azzal jön, hogy titkolózok előtte, mert addig nem mondtam, hogy van XY cuccom, amíg ő észre nem vette otthon.
Én meg nem azért nem jelentenem be,hogy vettem egy mit tom én, szoknyát a turiban, mert elitkolom, hanem mert nem érdekes ez az információ, úgyis hordom, majd látja, ha haza kell költözni nyárra, vagy pont abba megyek haza. Anyám meg mélységesen meg van győződve arról, hogy azért nem szóltam, mert titkolózok.
Ez csak olyan közhelyes szöveg. Gondold végig, ha beszeltek telon, akkor ő miket ujsagol, ha pont ilyeneket,hogy mit vett, hol jart, van uj serpenyoje, akkor neki ez a fontos.
Amugy meg mindig mondd azt tegnap vetted:).
Ezek olyan apróságok, hogy szóra sem érdemesek.
Még jó, hogy arról nem kér beszámolót, milyet kakáltál ma reggel.
Anyad kontrollmanias, tehat mergezo szemely.
Azt kerdezted, miert akar mindenrol tudni, miert erdekli ennyire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!