Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindig bunkón beszélek,...

Mindig bunkón beszélek, viselkedek a szüleimmel akaratom ellenére, nagyon szégyenlem magam, de valamiért nem tudok rendesen viselkedni velük. Pedig nagyon szeretem és tisztelem őket. Mit csináljak? Mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Sokszor anyámat meg is rángatom, nem értem miért, valamiért belül ideges vagyok. pedig sportolok de az se vezeti le a feszültségeimet. Az a baj hogy nem úgy viselkedtek velem soha az emberek ahogy nekem jó lett volna, mindig akiket szerettem elhagytak gyorsan akik meg nem szimpatikusak és utálom őket azok meg állandóan velem akarnak lenni. Mindenki nyaggat ezt csináljam meg azt csináljam meg. Itthon is feltételhez kötnek mindent. Én ezt már nem bírom!

máj. 17. 07:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Pár hete voltam pszichiáternél, semmit nem csinált. Nem jegyzetelt, nem mondott semmit. Elmondtam pár dolgot, aztán pá...

😐

máj. 17. 10:30
 12/17 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagyok szakember, de a leírtak alapján neked durva dühkezelési problémáid vannak.

Ha a jelenlegi pszichológusod eddig nem tudott segíteni, addig keress egy másikat, amíg meg nem találod a számodra megfelelőt.

És nem azért, mert "semmitérő" a mostani, ahogy a #7 írta, csak egyszerűen ti nem vagytok egymással kompatibilisek.

Ez pont egy olyan szakma, aminél ez nagyon is számít.

Egy pszichológus van akinek élete legjobbja, a másik embernek meg a legrosszabb, ez ilyen.

máj. 17. 10:31
 13/17 anonim ***** válasza:
8%
Egy anya életfeladata meghalgatni a saját gyerekét. Nyilván megvan az okod a viselkedésedre vele szemben.
máj. 17. 10:56
 14/17 anonim ***** válasza:
9%
Tegnap sikerült kiordítanod magadból a vonaton a nyűgjeidet?
máj. 17. 12:12
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
szerintem az lenne a megoldáa, hogy úgy istenesen laposra kéne verni téged, hogy besza behu. Aki kezet emel az édesanyjára ezt érdemli, októl függetlenül! Az se nagy veszteség ha nem kelsz fel többet.
máj. 17. 13:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez már rég gyógyszeres kezelést igényel, bocs.

Nem normális, és súlyos következményei lehetnek. A legenyhébb az, hogy kivágnak otthonról, de te is bánthatod őket.

máj. 17. 14:47
 17/17 anonim ***** válasza:

"Itthon is feltételhez kötnek mindent."

Válassz egy otthoni feladatot, amit mindig elvégzel. Akkor nem nyaggathatnak, hogy semmi hasznosat nem csinálsz!

máj. 19. 03:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!