Hány évesen hunyt el édesanyátok és miben?
Figyelt kérdés
Sokat kellett előtte szenvednie vagy gyorsan elment? Hogy viseltétek?ápr. 27. 20:11
41/45 anonim válasza:
74 évesen hunyt el otthon, nem tudom miben. Azt mesélte valaki, hogy egyedül volt amikor meghalt, a szociális gondozó vette észre, hogy nem veszi át az ellátmányát.
Sokat gondolok rá azóta is. Nem ismertem, mert elköltözött amikor még nagyon kicsi voltam és sosem kerestük egymást. Nem maradt róla semmi emlékem, nem tudom milyen életet élhetett, milyen gondolatai lehettek rólam, önmagáról.
Azért hálás vagyok, hogy nem lépkedett ki-be az életünkből, nyugodtabban telt így.
43/45 anonim válasza:
19:36-os vagyok: bár lehetett rá számítani, hogy meghal, én nagyon nehezen viseltem. Még most, 7 év után is eszembe jut, mi mindent nem beszéltünk meg. Például akkor még nem voltak unokáim, most vannak, kíváncsi lettem volna, ő hogy élte ezt meg. Sorra jönnek olyan kérdések, amiket szívesen megbeszélnék vele, de már nem lehet. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, sokat vigyázott a gyerekeimre, szerette a férjem is, soha nem szólt bele a házasságunkba.
44/45 anonim válasza:
68 évesen hunyt el édesanyám. 2024 május 29.-én. Tehát nem olyan régen! És 3 héttel a 69. születésnapja előtt hunyt el, vagyis még 68 évesen. Több betegséget is diagnosztizáltak nála. De fő haláloknak vérmérgezést tüntetek fel.
45/45 A kérdező kommentje:
Részvétem 44! Más betegség kapcsán lett vérmérgezése?
jún. 21. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!