Hogy értetnétek meg a nevelőapátokkal és az édesanyátokkal azt, hogy szerintetek nem helyes az, hogy a testvéretek gyereke csak akkor hajlandó eljönni hozzájuk (anyukámhoz és a nevelőapámhoz), ha minden napra programdömping van beígérve?
Csak azt írd meg, hogy neked miért fáj ez?
A te pénzedet költik?
Jaj, mindenki ki van akadva a Kérdezőre, de az senkinek sem esik le, hogy az ilyen gyerekekből lesznek azok az idegesítő felnőttek, akik azt hiszik, hogy róluk szól minden, ők a világ közepei és, ha valaki nem velük ért egyet, az csakis, egy idióta lehet.
Ja, ez így már mindjárt más nem :D?
A kérdésre válaszolva pedig: Mondd el kerek perec a szüleidnek a testvéredéknek is, hogy ebből nem lesz így a legjobb végkifejlett, szép szóval. Ha nem értek meg, akkor meg ne erőltesd. Hallgassák csak ők a hisztit, ha valami nem kap meg a ygerek. Egyek meg, amit főzte.
Én nem vagyok rá kiakadva, csak nem értem a baját.
Félti az unokaöccse jövőbeli jellemét, vagy csak irigy? Esetleg féltékeny?
Nem hiszem, hogy szeretetből beszéli ki idegen embereknek.
Nem akarja megírni az igazi okot, de miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!