Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lett volna a helyes, mit...

Mi lett volna a helyes, mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

A lányom egy ideje ( 1 éve) az apjánál lakik, 14 éves elmúlt. ( az apjanal van ház, medence)

Mikor szuksege van pénzre, akkor találkozunk, olyankor meghívom cukraszdaba is, vagy ahova akarja.

Van, hogy hetekig nem válaszol az smsemre, hiaba kérlelem, hogy aggódom.

Most egy ilyen találkozás alkalmával azt mondta, hogy arra lenne szuksege, hogy kölcsön adjam neki a mobilom egy estére, amikor állítólag baratnönel akar aludni, de az apja oda nem engedi, es az ö mobiljara ratette a gpst. Es akkor otthagyná az ö mobilját a baratnönél, hogy a gps koordináta ne változzon és átmenne a másikhoz, akitöl tiltja az apja, az en mobilommal, merthogy kéne legyen nála valami, hogy tudjon kommunikalni, ha baj van.

Azt tudom, hogy többször volt összeszólalkozasa az apjaval, mert folyton benne a mehetnék, es nehezen visszafogható gyermek.

Ugyanakkor jól tanul, jószívũ.

Azt mondta, ha elmondom az apjának a tervét, sose fog bennem megbízni többet es bizzak benne.

Tehat nagyon nehez helyzet, nem akarom, hogy megharagudjon rám.

De ugyanakkor mi van, ha veszelynek teszi ki magat?

Vagy ha elviszi a telefonom es utana pár hetig nem valaszol? Nekem fontos a mobil rengeteg fontos adat van rajta, ami kell a munkamhoz

2022. márc. 12. 07:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%
Nem, nem adnám oda a telefonom és bizony elmondanam az apjának, hogy mit tervez a gyerek. Ugyanezt várnám el én is a másik szülőtől.
2022. márc. 12. 07:36
 2/27 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy meg a kislány kimondottan unszimpatikus. Nem válaszol az smsre hetekig, csak akkor jelentkezik, ha pénz kell neki? Hát tudod nagy eséllyel én meg egy ilyen smsre nem válaszolnék
2022. márc. 12. 07:40
 3/27 A kérdező kommentje:
Nekem nem unszimpatikus!
2022. márc. 12. 07:46
 4/27 anonim ***** válasza:
96%

Ne tedd!!!!

Nehogy mar a 14 eves taknyos fonokoskodjon feletted! Kb. az jon le, hogy csak akkor jofej veled, ha kell neki valami!

Amiert en NEM-et mondanek:

- az ilyen sumakolasok mindig kiderulnek (teged fognak elovenni).

- a telefon nagyon szemelyes, eleg nagy bajba lennek, ha idegen kezebe jutna.

- tiszteletben tartanam az Apja altal felallitott szabalyokat, mert vegulis legnagyobb reszben o neveli

- ha barmi balul sul el, akkor nyilvan en lennek a hibas (vagyis te) es azzal egyutt is kell elni, valalni a felelosseget.

- nem engednem, hogy egy tini behuzzon a kis jatekaba, ugyanis en felnott vagyok.

Elbeszelgetnek vele, a kovetkezo napirendi pontokkal:

- nem kommunikal ahogy kell

- mit tegyunk, hogy javuljon a kapcsolat?

- ne akarjon engem zsarolni, mert meg mindig en vagyok (olyan amilyen) a szulo a tortenetben!

Az Apjanak nem mondanam el a tervet, de nem is jarulnek hozza, annak megvalositasahoz.Felolem duzzoghat honapokig.

Mi lesz kesobb? Arra ker majd, hogy falazz neki, mig o a Belaval szexel a lakasodon?

2022. márc. 12. 07:48
 5/27 hisztynka ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem is tiltott barátnőhöz készül, hanem pasihoz.

Tuti nem adnám neki a mobilt és szólnék az apjának, nehogy már te falazz neki!

2022. márc. 12. 07:52
 6/27 anonim ***** válasza:
96%
Neked nem unszimpatikus? Nem is zavarlak, hogy xarik rád, csak a pénzed kell neki? Szomorú.... Értem én, hogy a gy3reked, de baxus....
2022. márc. 12. 07:55
 7/27 anonim ***** válasza:
98%
Most ne bartnőként kezeld, hanem gyerekedként.
2022. márc. 12. 07:56
 8/27 A kérdező kommentje:
6 os, nem tudok rá haragudni !
2022. márc. 12. 08:09
 9/27 anonim ***** válasza:
96%

Szamomra ebbol az jon le, hogy a Kerdezo eleg pocsek szulo, nem hiaba el a kislany az Apjaval.

Ezert is ilyen a hozzaalasa: " nem tudok ra haragudni...de nekem o szimpatikus.."

2022. márc. 12. 08:14
 10/27 anonim ***** válasza:
95%

Na, most vagy te vagy a szóban forgó elkényeztetett kis csíra, vagy ha nem, akkor tragédia, hogy hagyjon a lányod így manipulálni.

Katasztrófa mindkét helyzet.

2022. márc. 12. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!