Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi lett volna a helyes, mit...

Mi lett volna a helyes, mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés

A lányom egy ideje ( 1 éve) az apjánál lakik, 14 éves elmúlt. ( az apjanal van ház, medence)

Mikor szuksege van pénzre, akkor találkozunk, olyankor meghívom cukraszdaba is, vagy ahova akarja.

Van, hogy hetekig nem válaszol az smsemre, hiaba kérlelem, hogy aggódom.

Most egy ilyen találkozás alkalmával azt mondta, hogy arra lenne szuksege, hogy kölcsön adjam neki a mobilom egy estére, amikor állítólag baratnönel akar aludni, de az apja oda nem engedi, es az ö mobiljara ratette a gpst. Es akkor otthagyná az ö mobilját a baratnönél, hogy a gps koordináta ne változzon és átmenne a másikhoz, akitöl tiltja az apja, az en mobilommal, merthogy kéne legyen nála valami, hogy tudjon kommunikalni, ha baj van.

Azt tudom, hogy többször volt összeszólalkozasa az apjaval, mert folyton benne a mehetnék, es nehezen visszafogható gyermek.

Ugyanakkor jól tanul, jószívũ.

Azt mondta, ha elmondom az apjának a tervét, sose fog bennem megbízni többet es bizzak benne.

Tehat nagyon nehez helyzet, nem akarom, hogy megharagudjon rám.

De ugyanakkor mi van, ha veszelynek teszi ki magat?

Vagy ha elviszi a telefonom es utana pár hetig nem valaszol? Nekem fontos a mobil rengeteg fontos adat van rajta, ami kell a munkamhoz

2022. márc. 12. 07:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%
Nem adnám oda a mobilt. Az apjának ugyan nem mondanám el a tervét, de a gyereknek megmondanám, hogy amit csinál, az érzelmi zsarolás, a két szülő egymás elleni kijátszása. Megmondhatod neki, hogy szereted, mert az anyja vagy, de a viselkedését nem tartod helyesnek és aggódsz. 14 éves, még kicsi, nagyobbak, rossz szándékú emberek könnyen árthatnak neki, belekeverhetik súlyos dolgokba, te vagy a felnőtt, az anyja, az a dolgod, hogy megvédelmezd, most ehhez szigorra és korlátokra van szükség, akkor is ha pillanatnyilag utálni fog érte, és ez téged rosszul érint. Ezt el is mondhatod neki nyugodtan.
2022. márc. 12. 08:40
 12/27 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is a kislány írta ki a kérdést. Minden anya azon gondolkodna inkább, hogy jutottak idáig, és hogy tudna hatni a gyerekre. Azt is leírná, hogy a másik barátnőtől miért tiltja az apja. Sosem ok nélkül történik. De sejtem, ha miatta ilyen hazugságot kieszel a kiscsaj.

Vagy nem is lány...

2022. márc. 12. 08:51
 13/27 anonim ***** válasza:
95%

Pontozzatok le nyugodtan, de a lányod dugni készül. Tipikus kamu, hogy barátnőmnél alszom.

Nem másik csajhoz megy hanem hasihoz. Kivéve, ha leszbikus,akkor a csaj a szerető. Vajon miért tiltja az illetőtől - bárki legyen az- az apuka? Biztosan nincsen jó hatással rá!

A lányod tesz rád. Nem válaszol, csak akkor keres, ha kell valami. Apukánál lakik, ott van medence van pénz... Érdekember a gyermeked!

Én megmondanám neki - nem félve attól, hogy elveszítem-, hogy csakkor keres, ha kell valami, kihasznál. Már így is elveszítetted. Ha szabadon mehetne, most se keresett volna. Nincs mit vesztened. Észbe kaphat a a csajszi.

2022. márc. 12. 09:05
 14/27 anonim ***** válasza:
86%
Ez inkább a lány kérdése lesz, stilus stb.
2022. márc. 12. 09:07
 15/27 anonim ***** válasza:
89%
Tegyük fel ott hagyod a barinődnél a mobilodat. De apuci fel hív este ,hogy mi a helyzet és nem veszed fel többszöri csörgésre se ,apuka elmegy a barinőhöz,kinyitják a szülök akik azt mondják nem vagy ott ,de apuka válltig állítja hogy a gps szerint ott vahy. És láss csodát megtaláljak a mobilod. Na akkor mit fogsz csinálni?
2022. márc. 12. 09:19
 16/27 anonim ***** válasza:
97%
Durva, hogy felnőtt létedre annyira ki vagy éhezve a gyereked szeretetére hogy hagynád ennyire manipulálni magad :D
2022. márc. 12. 09:27
 17/27 anonim ***** válasza:
95%
Telefon nyilván van ott is, ahova valójában készül, azért kell neki a tiéd, hogy véletlenül, baj esetén se derüljön ki, hogy annál az illetőnél van, hanem azt hazudná, hogy nálad. Bár baj esetén vélhetően nem hazudozna. Nem is értem. Ami viszont biztos, hogy olyan helyre akar menni, ami szigorúan tiltott az apa részéről, így ebben semmiképp nem vennék részt. Elég manipulatív a kislány, meghúznám felé a szülői határaimat, akkor is, ha még kevesebbet keres. (bár gondolom van kapcsolattartásod, nem kell neki keresnie, menj te hozzá, vidd el, akkor is, ha húzza a száját, ez fontos az ő életében) Majd, ha felnőtt, átbeszéljük ki, hogy élte meg, mik a sérelmek egymás felé. De manipulálni nem hagynám magam.
2022. márc. 12. 09:35
 18/27 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem a kislány írt, és pasihoz akar menni.

Anyádban ha van egy csöpp ész, azonnal szól apádnak.

2022. márc. 12. 09:47
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom miert tiltja az apja attól a lánytól, kerdeztem, de azt mondta azert mert nem ismeri, mert nem akarta hazavinni a lanyt , mert az apja egy szekáns, aki folyton valamin fennakad es emiatt nem viszi haza a barátait
2022. márc. 12. 09:47
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem volt ideje a kerdeseimre mert sietett a körmöshöz, epp atvette a penzt es megevett egy sutemenyt
2022. márc. 12. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!