Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek menjek albérletbe?...

Szerintetek menjek albérletbe? Mi lenne a helyes megoldás?

Figyelt kérdés

Anyukámmal és a párjával és lakom együtt jelenleg. Anyámnak a párja folyamatosan ugráltat, állandóan rámparancsol, hogy csináljam ezt, csináljam ezt. Általában a kertben talál ki munkákat. De olyan dolgokat, ami teljesen felesleges, baromság és teljes szivatásnak érzem az egészet.

Hétfőtől péntekig dolgozom, reggel 8 kor indulok és este 7-kor érek haza. Mikor hazaérek hulla fáradtan instant kapom a jobbnál jobb feladatokat.

Hétvégém szinte nincs is, egy napot a hétvégéből kötelező beáldoznom kora reggeltől estig arra, hogy dolgozzak a kertben…

Van egy párom, ugyan sokat találkozunk mert sokszor alszik nálam, de minőségi időt nemigen tudunk együtt tölteni, mert mikor itt van még akkoris folyamatosan baszogatva vagyok hogy csináljam ezt, csináljam azt és mindenért én vagyok a hibás.

Egy évem van egy egyetemből hátra, hogyha elköltözöm, lehetséges hogy passziváltatnom kell magamat valamennyi időre, hogy eleget tudjak dolgozni az albérlet miatt.

Rettentően elegem van, ez megy évek óta és rettenetesen tele van vele a t*k*m. Belefáradtam.

Biztos, hogy hatalmas vita és harag lenne belőle ha elköltöznék, merthát nem lesz kit csicskáztatni.

Szerintetek jó döntés lenne összepakolni és egyszerűen csak lelépni? Kinéztem már pár albérletet.

Köszönöm előre is válaszokat! :)

21/f

2022. júl. 1. 21:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Persze, hogy érdemes, de miért hagyod, hogy ugráltasson az a faszi? Neki aztán tényleg nem tartozol semmivel. Mondd meg neki, hogy bocsi, de fáradt vagyok, ha vmi zavarja, akkor csinálja meg ő.
2022. júl. 1. 22:01
 2/28 anonim ***** válasza:
90%
Ha csak 1 éved van, ne passziváltass, vegyél fel valamennyi diákhitelt. Amúgy persze, költözz!
2022. júl. 1. 22:05
 3/28 anonim ***** válasza:
96%
Én a helyedben elköltöznék. Mit gondol magáról? Egy: felnőtt ember vagy, azt csinálsz amit akarsz. Kettő: Nincs hozzád semmi köze, ő nem parancsolhat neked. Háron: Teljes jogod van arra, hogy elköltözz, ebből nem csinálhat balhét. Kitartást♡
2022. júl. 1. 22:06
 4/28 anonim ***** válasza:
92%

A barátnőddel ketten vegyetek ki albérletet, kicsit, olcsót, úgy jobban kijöttök. De abszolút nem értem, mért csicskulsz be egy idegennek? Mondani se kell neki semmit, egyszerűen figyelmen kívül hagyod. Mitől félsz, megver?

Az ő haragjukkal meg ne foglalkozz, az az övék, nem a tiéd. A tiéd a saját életed. Ha nőként rettegnél, azt még elképzelhetőnek tartom, de férfiként?

2022. júl. 1. 22:07
 5/28 anonim ***** válasza:
94%
Ha van mibol akkor koltozz, ha nincs vhogy bird ki meg az evet utanna egyszerubb lesz. Azt meg szrd le mit magyaraz a csavo.. nem az apad meg mar nagykoru vagy.
2022. júl. 1. 22:19
 6/28 anonim ***** válasza:
32%

Jo-jo, neveloapu valoban balfasz, de azert a penze gondolom jol jon, amit o is beletol a haztartasba :D

Marmint tobbek kozott emiatt se hivnam annyira idegennek, mert nem az, hisz veluk el.

De nyilvan nemet kell neki mondani, azert van egy hatar.

2022. júl. 1. 22:29
 7/28 anonim ***** válasza:
80%

Ketten vegyetek ki albérletet!

Anyád mit szól a párja viselkedéséhez?

2022. júl. 1. 22:29
 8/28 anonim ***** válasza:
68%
Ne lakást vegyél ki, csak szobát, az olcsóbb sokkal.
2022. júl. 1. 22:30
 9/28 anonim ***** válasza:
86%
Költözz együtt a lánnyal, mármint ha akar veled együtt élni.
2022. júl. 1. 22:31
 10/28 anonim ***** válasza:
90%
Ha, és utána ne menj haza, mert csak dolgoztatna akkor is. Anyáddal társalogj telefonon, ha hív, hogy menj haza, mondd meg, hogy eleged van a szolgaságból, téged többé ott nem látnak, ettől fogva szerezzenek más cselédet. És nem mész látogatóba se, mert csicskáztattak évekig, ha hazamennél, megint az lenne. Úgyhogy nem mész haza.
2022. júl. 1. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!