Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek menjek albérletbe?...

Szerintetek menjek albérletbe? Mi lenne a helyes megoldás?

Figyelt kérdés

Anyukámmal és a párjával és lakom együtt jelenleg. Anyámnak a párja folyamatosan ugráltat, állandóan rámparancsol, hogy csináljam ezt, csináljam ezt. Általában a kertben talál ki munkákat. De olyan dolgokat, ami teljesen felesleges, baromság és teljes szivatásnak érzem az egészet.

Hétfőtől péntekig dolgozom, reggel 8 kor indulok és este 7-kor érek haza. Mikor hazaérek hulla fáradtan instant kapom a jobbnál jobb feladatokat.

Hétvégém szinte nincs is, egy napot a hétvégéből kötelező beáldoznom kora reggeltől estig arra, hogy dolgozzak a kertben…

Van egy párom, ugyan sokat találkozunk mert sokszor alszik nálam, de minőségi időt nemigen tudunk együtt tölteni, mert mikor itt van még akkoris folyamatosan baszogatva vagyok hogy csináljam ezt, csináljam azt és mindenért én vagyok a hibás.

Egy évem van egy egyetemből hátra, hogyha elköltözöm, lehetséges hogy passziváltatnom kell magamat valamennyi időre, hogy eleget tudjak dolgozni az albérlet miatt.

Rettentően elegem van, ez megy évek óta és rettenetesen tele van vele a t*k*m. Belefáradtam.

Biztos, hogy hatalmas vita és harag lenne belőle ha elköltöznék, merthát nem lesz kit csicskáztatni.

Szerintetek jó döntés lenne összepakolni és egyszerűen csak lelépni? Kinéztem már pár albérletet.

Köszönöm előre is válaszokat! :)

21/f

2022. júl. 1. 21:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
9%

Egy férfinak nem kéne megijednie az ordibálástól. Férfi vagy?

Nemkívánatos személy vagy otthon, alig várják, hogy elhúzz onnan. Csak te ezt az istennek nem akarod megérteni.

2022. júl. 2. 09:31
 22/28 anonim ***** válasza:
14%
Hagyni hogy megüsse... ez sem jo ötlet.
2022. júl. 2. 09:36
 23/28 anonim ***** válasza:
73%
Tudom, de írtam is, hogy nem a legjobb ötlet, de...
2022. júl. 2. 10:15
 24/28 anonim ***** válasza:
85%
Ha ilyen gyenge vagy, nem fogsz te sehová menni, otthon maradsz szolgának.
2022. júl. 2. 12:20
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is azért csinálja anyád pasija, mert jogilag nem zavarhat el onnan, de ha élhetetlenné tesz számodra mindent, gondolja, magadtól elmész. Csak nem tudja, milyen gyenge akaratú vagy, de így egyre gonoszabb lesz veled évről évre.
2022. júl. 2. 13:17
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon meg fogsz lepődni, amikor csomagolsz és mész költözni, hogy egy szava sem lesz ellene.
2022. júl. 2. 13:40
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Az is opció, hogy növesztesz egy párat és nem hagyod magad csicskáztatni.

Én ezt választottam és ki tudtam védeni a pofonokat.

Ha a legkevesebb veszekedés a cél akkor pároddal közösen vegyetek ki egy albérletet.

Olyan helyzetben senki sem fog belekötni miért költözöl el és anyagilag is jobban kijöttök.

2022. júl. 2. 18:44
 28/28 anonim ***** válasza:
Na, mi lett veletek, kedves kérdező?
2023. nov. 2. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!