Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Albérletbe mi a legjobb...

Albérletbe mi a legjobb megoldás bútor ügyileg?

Figyelt kérdés

Én ezt a szettet néztem, de azt mondják, hogy ez elég gagyi, de én ezt találtam a legjobb áron, a többi hasonló szett 200e ft fölött van. Mi akkor a legjobb megoldás?

[link]

2020. aug. 24. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Bocs, de sokkszor teszed fel még ugyanazt a kérdés ezzel a szettel kapcsolatban?
2020. aug. 24. 11:33
 2/8 anonim válasza:
100%
Én biztos nem vennék ilyen szettet, megvenném külön, ami kell, és úgy variálnám, ahogy szeretném. Meg egyébként szerintem rosszul is néz ki, de ha neked tetszik, akkor mindegy, más mit gondol.
2020. aug. 24. 11:54
 3/8 A kérdező kommentje:

Ez szebb?

[link]

2020. aug. 24. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem csak a szépségről van szó. De ennyiért ezek tuti nem valami tartósak. Meg matrac nem jár hozzá, szóval ezenkívül még rá kell költeni egy százast, meg ágyrácsot is kell venni. És akkor már 250 körül van. És akkor már szerintem jobban megéri megvenni egy ágykeretet 60-ért, 100 matrac, 20-30 ágyrács. Ez így kb. 190. És akkor veszel még 40-50 ezerért egy szekrényt. Ennyi. A végső ár kb. ugyanaz, annyi, hogy itt nem lesz éjjeliszekrény, meg ezek. Viszont minőségileg és szépségileg is jobban jársz valószínűleg.
2020. aug. 24. 12:14
 5/8 anonim válasza:
100%

Szerintem ez semmilyen változatban nem szép, de tényleg nem ez a legnagyobb baja, mert ha szerinted szép, akkor semmi gond. A minősége valószínűleg tényleg nem a legjobb. Viszont én egy bérelt lakásba (de az is lehet, hogy a sajátomba sem) nem vennék pl. 180-as ágyat, két átlagos méretű felnőtt 140-160 cm-en is kényelmesen elfér, nekem hiányozna egy szoba területéből az a 20-40 centi, hacsak nem valami óriási helyiségről van szó.

Viszont 180 centis ágyhoz az ágyrács és a matrac is drágább, ezzel is számolni kell. Ezen kívül zavarna, hogy nem nagyon tudom variálni, mit hova teszek.

Egyébként kapni viszonylag jó matracokat 100.000 Ft alatt is, én az enyémet pár éve 40 körül vettem az Ikeában, és meglepően jó, kényelmes, nem fáj tőle semmim. Most is vannak jónak tűnők 40-70 között.

2020. aug. 24. 12:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Ikeával is megpróbálhatod,ott legalább általában sok garanciát adnak.

A weboldalukon pl. dicsérik és stabilnak mondják ezt az olcsó ágykeretet: pl. [link]

Ehhez egy polcos Pax gardrób 236 magas,200hosszú 100körül már összerakható.

2020. aug. 24. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk ez a praktikeres volt az első amit linkeltél. 3 évig használtuk. Most más használja. Nem a legjobb minőség de célnak megfelel. Ha nem hosszú távban gondolkodol
2020. aug. 28. 15:41
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Végül megrendeltem de a világosabbik színbe. Ha kibír 3 évet akkor elégedett vagyok.

2020. aug. 28. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!