Albérletbe mi a legjobb megoldás bútor ügyileg?
Én ezt a szettet néztem, de azt mondják, hogy ez elég gagyi, de én ezt találtam a legjobb áron, a többi hasonló szett 200e ft fölött van. Mi akkor a legjobb megoldás?
Szerintem ez semmilyen változatban nem szép, de tényleg nem ez a legnagyobb baja, mert ha szerinted szép, akkor semmi gond. A minősége valószínűleg tényleg nem a legjobb. Viszont én egy bérelt lakásba (de az is lehet, hogy a sajátomba sem) nem vennék pl. 180-as ágyat, két átlagos méretű felnőtt 140-160 cm-en is kényelmesen elfér, nekem hiányozna egy szoba területéből az a 20-40 centi, hacsak nem valami óriási helyiségről van szó.
Viszont 180 centis ágyhoz az ágyrács és a matrac is drágább, ezzel is számolni kell. Ezen kívül zavarna, hogy nem nagyon tudom variálni, mit hova teszek.
Egyébként kapni viszonylag jó matracokat 100.000 Ft alatt is, én az enyémet pár éve 40 körül vettem az Ikeában, és meglepően jó, kényelmes, nem fáj tőle semmim. Most is vannak jónak tűnők 40-70 között.
Ikeával is megpróbálhatod,ott legalább általában sok garanciát adnak.
A weboldalukon pl. dicsérik és stabilnak mondják ezt az olcsó ágykeretet: pl. [link]
Ehhez egy polcos Pax gardrób 236 magas,200hosszú 100körül már összerakható.
Köszönöm szépen.
Végül megrendeltem de a világosabbik színbe. Ha kibír 3 évet akkor elégedett vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!