Egy olyan lakásba, ahol szeptembertől egyetemisták laknak albérletben,9 db egyszerű ágy és 8 db szekrény kellene. Az albérleti díjak alacsonyak, ezért a bútorokat is jó áron kell beszerezni, hogy beleférjen. Mi erre a legjobb megoldás?
Én is(évek óta) albérleteztetek. Már sokkal hamarabb, júniusban elkezdtem a hirdetéseket nézni,és beszerezni a szükséges dolgokat.
Van olcsó emberem,és az "ingyen elvihető" dolgokatis el szoktam hozni,ezeket nagyon ügyesen javítja fel. Ezek általában régiek,de sokkal stabilabbak,erősebbek,stapabíróbbak,mint néhány mai új!
Miért kell ágy, miért nem jó a heverő?
Ha egységessé akarod tenni, tegyél rájuk egyforma, egyszínű plédet.
Heverőket már 5ezerért kapsz a Jófogáson, Vaterán, a környéketeken is.
Előző vagyok.
Miért kell egy heverőt javítgatni, vagy ha összedisznózzák, fertőtleníteni?
Ki kell dobni, kell venni egy másikat (5-8ezerért) és levonni a kaucióból.
A matracok sokkal többe kerülnek és az általad említett probléma azoknál is fennállhat.
Heverőt még egy kocsi csomagtartóján is el lehet hozni, én 140-es franciaágyat is vittem így.
Hidd el, így "milliókat" spórolhatsz!:)
7-es: köszönöm, elhiszem
8-as: köszönöm, mint írtam már, ismerem a jófogást, és használom is, vettem már úgy heverőt, csak nehéz jól fertőtleníteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!