Szerintetek menjek albérletbe? Mi lenne a helyes megoldás?
Anyukámmal és a párjával és lakom együtt jelenleg. Anyámnak a párja folyamatosan ugráltat, állandóan rámparancsol, hogy csináljam ezt, csináljam ezt. Általában a kertben talál ki munkákat. De olyan dolgokat, ami teljesen felesleges, baromság és teljes szivatásnak érzem az egészet.
Hétfőtől péntekig dolgozom, reggel 8 kor indulok és este 7-kor érek haza. Mikor hazaérek hulla fáradtan instant kapom a jobbnál jobb feladatokat.
Hétvégém szinte nincs is, egy napot a hétvégéből kötelező beáldoznom kora reggeltől estig arra, hogy dolgozzak a kertben…
Van egy párom, ugyan sokat találkozunk mert sokszor alszik nálam, de minőségi időt nemigen tudunk együtt tölteni, mert mikor itt van még akkoris folyamatosan baszogatva vagyok hogy csináljam ezt, csináljam azt és mindenért én vagyok a hibás.
Egy évem van egy egyetemből hátra, hogyha elköltözöm, lehetséges hogy passziváltatnom kell magamat valamennyi időre, hogy eleget tudjak dolgozni az albérlet miatt.
Rettentően elegem van, ez megy évek óta és rettenetesen tele van vele a t*k*m. Belefáradtam.
Biztos, hogy hatalmas vita és harag lenne belőle ha elköltöznék, merthát nem lesz kit csicskáztatni.
Szerintetek jó döntés lenne összepakolni és egyszerűen csak lelépni? Kinéztem már pár albérletet.
Köszönöm előre is válaszokat! :)
21/f
12-es
Ha nem csinálom meg, akkor ordibálnak velem, hogy én szarok mindenbe, meg hogy milyen egy munkakerülő fasz vagyok.
Igen, lehetne egyszerűen csak leszarni, de én erre nem vagyok képes sajnos, engem nagyon könnyen fel lehet idegesiteni, és őt is. Ha elkezdem, akkor abból verekedés is lehet.
Nem a legjobb ötlet, de hagyd, hogy megüssön, és ne üss vissza. Utána jelentsd fel.
Anyád mit szól ehhez az egészhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!