Albérletben vitá kérdés megoldása?
Sajnos nem sokat. A szerződés , ha van ilyen mélységig nem szokott rendelkezni.
Az összeget a letétből fogja visszatartani, amikor kiköltözöl.
Sajnos jobban jársz ha keresel más albérletet és ott ebből okulva kötsz szerződést.
Egy szóval sem mondtam, hogy hibás vagy.
Egyszerűen azt próbáltam megvilágítani, hogy gyakorlatilag nincsenek lehetőségeid igazad érvényesítésére.
Értem a felháborodásodat, sajnos nincs eszköz a kezedben.
Egyébként még abban is igazad van, hogy perelni nem érdemes.
Sajnálom ez a mai valóság.
Elöször is, azt sosem értettem, hogy "nö vagyok, nem tudom megcsinálni" - egy nö is képes ilyen egyszerü munkák elvégzésére, de ha nem, akkor kihív egy szakembert és megcsináltatja.
Másodszor, amikor észrevetted, akkor kellett volna megcsináltatni, mert most te élsz penészes lakásban, és ha átadás elött nem volt penészes, akkor te okoztad - akár közvetve akár körvetlenül.
Harmadszor, a számlát (másolatban) meg a javítás elötti-utáni fotókat bemutatod a tulajdonosnak és kéred, hogy fizesse ki, illetve ha nem akarja, akkor a lakbért annyival csökkentve fizeted a következökben.
Negyedszer, ha most perelsz, akkor 99%, hogy elveszted.
1. Akkor férfiaknak is lehet varrni, igen egszerű az is.
2. Amikor észrevettem akkor szóltam, nem később.
3. Hiába mutatnám be a fotókat, nem semmivel se foglalalkozik. Tényleg érdemes albérlet kiadni, olcsó brigáddal amiben sok hiba van, majd a bérlő rendbeteszi... Lehet itt szidni a bérlőket, hogy ilyenek, meg olyanok, de azért a tulajos se semmik.
"Akkor férfiaknak is lehet varrni, igen egszerű az is."
Képzeld el, ilyen is van, söt nem is annyira ritka dolog, csak nem reklámozzák a hozzád hasonló szintü lények miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!