Mi lett volna a helyes reakció?
Te és a gyereked egy autóban ültök, a gyereked vezet. Ő a parkolóból kiállva nekitolat egy szabad szemmel is jól látható villanyoszlopnak.
Nem kezdő sofőr, 10 éve vezet.
Az autó a tiéd, és nem két kézzel szórjátok a pénzt.
Mit tennél, hogy reagálnál?
Az elso ami beugtik hogy esetleg miattam görcsöl e amitől elfelejtett vezetni.(csak mert amikor felém áll a főnök joformán a nevem is elfelejtem valahogy:D)
Kb megkérdezném tőle azt, hogy mi van veled? (Ez a leeslegelső hogy tudjam) aztán talált érdeklodnék, hogy zavart az oszlop esetleg? Vagy netán billiárdozunk?
Felmérném a kárt. Fognám a fejem. Kiváncsi lennék van e vmi ötlete. Vagy biztosítási csalást ki lehet ebbol hozni.
A jelenlegi autómmal annak tolatna, aminek akarna, nem szólnék semmit.
Utálom, egy régi ütött-kopott vacak, de ez van.
Többek között ezért nem vennék karcmentes autót, mert valami nyanya fix, hogy nekivágja az ajtót egy penny parkolóban.
*beugrik
Nalam a gyerek vagyoni helyzetétol fugg a résztvállalása. Annak x%-a kéne sztem
Èn egy hete zúztam be a bal hátsót rgy oszloppal. Olyan takarásban volt vègig, hogy csak a csattot hallottam. Persze fizetem a kárt.
2:meló hrlyen fehèr fal, a parkoló felèbe belelóg egy raktár fala. Persze tükörből az nem látszik, hogy ott nem tolathatsz vègig. Ott nem lett kár, de azt is fizethettem volna...
#2 és #5 válaszoló rátapnitott a lényegre, és összeségében az utóbbi válasz/reakció tetszik.
Köszönöm.a válaszokat! :)
Előfordul. Kár kifizet és ennyi.
Én ugyan nem vezetek, de bicikliztem már bele előttem lévő, favágásra felhívó háromszögbe - hát szerintem csak a vak nem vette volna észre, de reggel volt. :D
Estem a jó nagyot, nem győztem elnézést kérni, de a két srác inkább azzal foglalkozott, hogy én jól vagyok-e és hívjanak-e mentőt.
Nem kicsit égett a fejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!