Ha egy agresszív, idegbeteg ember elkezd üvöltözni, káromkodni veled, mi a helyes reakció? 😠🤬
Volt nemrég egy hasonló kérdés csak iskolában történt esettel. Ugyanazt javaslom mint akkor.
Várd meg míg befejezi, aztán kikerekedett szemekkel nézz rá és mondd neki: "Bakker, ezt végig nekem mondtad?!"
Mivel az utóbbi időben egy idegroncs lettem, én úgy reagálom le hogy a pofájába üvöltök még hangosabban mint ő, majd megmondom neki hogy beleverem a fejét az aszfaltba/elvágom a torkát/lerugom a szemüvegét stb. Átkozódok pár sort, közlöm hogy a kankós pitsájú jó édes anyjával, vagy az asszonnyal beszéljen így, ne velem, mert agyonverem. Szidom, átkozom.
Vagy eltakarodik/megszeppenve elnézést kér,vagy rendőrt hívok és megíjedve meghátrál.
#6.
Azzal fenyegetőzni bűncselekmény, hogy testi sérülést fogsz neki okozni. 👏👏👏
Én ott szoktam hagyni az ilyen embereket és kész. Az ellen nem tehetnek semmit.
Régebben megvertem az ilyeneket, de csak még idegbetegebb lett. Ráadásul engem büntetnének meg érte ma már.
Átszoktam arra, hogy vagy otthagyom csendben, ha ez nem megoldható akkor megvárom míg befejezi, bólogatok neki, helyeslek és megvárom míg elmegy vagy mondom, hogy igazad van nem tudok rá mit reagálni. Az ilyen emberek ellen a legdurvább fegyver a kedvesség. Ez akkor gond csak ha benned is van feszültség, mert azt nem vezeti le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!