Olyan van, hogy egy konfliktust csak verekedéssel lehet rendezni? Ti verekedtetek már? Agresszívok vagytok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 27. 08:45
1/10 anonim válasza:
Az ősemberek valóban így gondolkodnak. A civilizáltak nem.
2/10 A kérdező kommentje:
1: Nyugi én sem verekedtem soha. Én is helytelennek tartom. De ha valaki belédáll és nem hagy békén. Ha valaki gúnyolódik, beszólogat? Akkor azért egy nagy csicskalángos kinézne neki.
2022. febr. 27. 08:48
3/10 A kérdező kommentje:
Hát nem is feltétlen verekedni. De azért ha valaki belédáll, egy rángatás, megrángatni a vállát ha nem fejezi be lehet ráférne.
2022. febr. 27. 08:50
4/10 anonim válasza:
igen verekedtem már sokszor
hogy agreszívnek tartom magam hát nem az agressziómat a verekedésekre tartogatom ahol jól jön
számtalanszor volt már hogy máshogy nem lehett rendezni a helyzetett
5/10 anonim válasza:
Persze, hogy van olyan, de ritka. Sok konfliktust le lehet rendezni szóban vagy el lehet kerülni. De sokat meg nem. Ez van. Ezért kell boxolni.
6/10 anonim válasza:
Hát,én már verkedtem már.
Persze,többségében valaki beszólt,vagy nekem jött nyilván hátulról),akkor persze hogy oda vertem.
Nem vagyok agresszív,de szerintem ha nekem jönne valami tahó,akkor persze hogy oda verek....
És ezért hordok már bicskát magamnál az utcán,mert már abból is elgem van hogy sok pálvián azért kezd ki velem,mert vékony vagyok,meg stb..
7/10 anonim válasza:
Aki szóváltásra kést ránt azt jobb leütni mielőtt szúrna.
8/10 anonim válasza:
Nekem nem olyan fontos a saját igazam hogy verekedjek érte.
9/10 anonim válasza:
Próbáld meg elővenni a humorod, az öniróniád: tényleg, igazad van, jé, most látom csak, hogy mondod... stb. le fog esni az álla, nem talál szavakat, úgy meglepődik, és lehet, hogy jó fejnek fog tartani.
10/10 anonim válasza:
Minden konfliktust le lehet rendezni verekedés nélkül. Aki verekszik az vagy agyatlan ősember, vagy nagyon fiatal és tapasztalatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!