Lányokhoz szól a kérdésem. Verekedtetek már? Fiúval vagy lánnyal? Mennyire volt komoly a dolog?
Figyelt kérdés
2021. febr. 5. 08:42
1/16 anonim válasza:
Verekedés nem, de verés volt egypár. Fiúval. Mert fogdosta a fenekem.
2/16 anonim válasza:
Kisiskolás koromban az iskola alfa menő csajai többször megvertek. Általában hajtépés volt, volt egy idősebb lány aki ököllel ütött az volt a legkomolyabb.
4/16 anonim válasza:
Én vertem el őt, mert letapizott.
5/16 anonim válasza:
Csak pár pofon és egy hasba térdelés volt tapizás miatt - mindegyik esetben ismeretlen volt az illető.
6/16 anonim válasza:
Kb.10 éves koromig mindig megvertem szinte az összes fiút, focizás közben.Lányokkal sosem verekedtem.
8/16 anonim válasza:
Edzésen kívül sose. De mivel küzdősportolok, szinte minden nap. Fiúval, lánnyal, férfival, nővel.
L
10/16 anonim válasza:
Leszoptam de nem tetszett neki ezért megöltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!