Az ember megérzi ha valami komoly változás jön az életében ?
6 hónapos kismama voltam volt már egy kisfiúnk, a gyerek csak úgy alszik el ha hozzánk bújik át kell ölelni ebben az időszakban a párom oldalán aludt azt is tudni kell a gyerek élete a textilpelenka ezzel aludt ez miatt én kiskorába is féltem de amikor terhes voltam más volt féltem hogy megfullad a nyakára tekeredik este még az apját is felköltöttem hajnalkor hogy nagyon vigyázzon nézzen a gyerekre muszáj aludnom már (néztem a gyereket egész este nehogy valami baja legyen) mikor megszültem rá 2 napra megtörtént amitől féltem meghalt az újszülöttünk...temetés után elmentünk a párom nagymamájához az nap kezdett el fájni a foga mintha egy hang sugta volna a fülembe hogy ő beteg én ezt mondtam a páromnak hogy én még érzek valami roszat rá 1 hónappal a sok vizsgálat után kiderült hogy roszindulatú daganatos azt még hozzá szeretném fűzni a párom nagymamája rengeteget emlegette a halott kisfiamat nagyon sokat sirt érte (mindenki, de ő nagyon nagyon sokat) az utolsó mondata az volt hogy megyek vigyázok az unokámra...az nap haza mentünk se én se a párom nem tudtunk aludni mi bent voltunk a szobába kint a nappaliban leesett magától egy dísz a szekrényről egymásra néztünk és mindketten arra gondoltunk hogy megint megtörtént a nagy baj felhivta a párom a nagyapját hogy nézze meg a mamát már nem lélegzett
Mióta ez megtörtént azóta hiszek abban hogy egy halott magával visz valakit és az ebben a furcsa érzésekben ezelőtt aki ilyet mondott volna nekem hogy ő megérzi másnak a halálát kinevetem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!