Tudnátok mondani valami önfejlesztő ötletet,taktikát,tanmesét vagy módszert amivel olyan életet élhetnék amilyet szeretnék? Olyasmire vagyok kíváncsi kinek hogyan jött az életébe a pozitív fordulat,gyökeres változás bízok a konstruktív válaszokban:)
Úgy jött és úgy fog jönni, hogy elhagyom a demotiváló környezetet.
Gondolkozz el azon, hogy mik fusztrálnak téged és próbáld meg mihamarabb kiiktatni. Ha nem tudod kiiktatni, akkor a környezetet kell megváltoztatni, azaz lépni, lépni, lépegetni a nyugalomba. El a demotiváló környezetből! :)
És persze olyan emberekkel vegyed magad körbe, akik értelmesek és értenek. Értetleneket hagyd ki az életedből. Tapasztalatból mondom.
pszichológus, pszichiáter, coach
Ha nincs zséd, nincs változás. Ez a nagy igazság.
34590 Ft-al tartozol, a fizetés részleteit és egyéb lehetőségeidet privátban beszéljük meg!
Örülök, hogy segíthettem!
Még egyszer írok (1-es és 2-es vagyok).
Előre bocsátom, hogy nem Szendrei Ádám vagyok (a hajrá-t tőle vettem át).
Az ő videóit ajánlom: https://www.youtube.com/channel/UCuoZrv0GQVoRAEeUTAiQyWw
Igaz, hogy anyagiról van szó Többnyire, de tudatosságra, odafigyelésre buzdítás és biztatások sokasága is van benne.
Szép estét! :)
Én borderline személyiségzavar (ez sajnos egy súlyosnak mondható mentális állapot; a betegekkel gyakran előfordul, hogy önsorsrontó módon viselkednek) mellett végeztem el egyetemet. Mindjárt írom, mi volt a "trükköm".
Előre bocsátom, hogy én ilyen coachokat, önjelölt motivációs trénereket nem nézek. Nem bízom a szaktudásukban. Pszichoterapeutához (orvosi végzettség + terápiás módszer ismerete) jártam.
Ami még segített, az a tervezés. Én a bullet journal módszert alkalmazom. Az a lényeg, hogy állíts fel célokat, és fejezd be, amit elkezdesz. Inkább legyen kész valami, mint tökéletes...
Hát ilyen általában vagy a vállalkozó szemlééletű embereknek, vagy a céges berkekben dolgozó-, de váltást kezdeményező embereknél gyakori ez az önfejlesztő változás.
Én elvégeztem egy life coach képzést, ment a nagy "ez-az-amaz leszel" duma, igyekeztem nagyon a gyakszikon, és mi lett? Ugyanolyan az életem azóta is...
Szia,
Itt egy hasonló kérdés, amiben hasznos válaszok lehetnek, amik segíthetnek ha volna egy kis időd olvasni. :
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1006..
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!