Verekedtél már roma sráccal?
Mesélnétek tapasztalatokat, hogy ők hogyan vereekdnek? Mik a kedvenc ütéseik, rúgásaik? Olyanra gondolok akik nem rántanak egyből kést hanem csak puszta kézzel-lábbal verekednek.
És mi lett a verekedés vége?
Én kb már mindenféle rasszal verekedtem csak kínaival nem. Mindenkinek egyéni stílusa van...nem a bőrszíntől függ.
De ha csak a romákat nézzük akkor kis koromban mindig megvertek :D aztán felnőtt koromban én vertem meg őket (nem azért mert romák, hanem mert úgy alakult).
Úgy írtad ki ezt a kérdést, mint ha a cigányoknak valami különleges verekedési stílusuk lenne. Pedig nem, tökéletesen ugyanúgy verekednek, mint a magyarok, mint ahogy ugyanúgy vannak köztük ügyesebbek és vannak bénábbak, mint a magyarok közt.
Én egyszer egy dagadt cigánygyerekkel verekedtem, én voltam 19-20 éves, ő olyan 23-24 körül. Semmi extra nem volt, kicsit gyepáltuk egymást, vége lett, ő meg elkezdett hisztizni, hogy jajj letéptem a nyakláncát és nem találja :D
Anno még óvodában,általánosban.
Kicsit koszos lett tőle a sár.
Mi már akkor tudtuk,hogy hova való egy betolakodó haramia. :)
ritka belőlük a képzet harcos
leginkább hadonásznak össze vissza a saját lábukban elesnek
a lábaikat kb egyáltalán nem használják ha igen az akkor deréktól feljebb már nem igazán
könnyü őket kiütni
van egy hatékony kombináció
egyett rúgj ágyékba egyett torokba meglátod meddig fog még pattogni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!