Felnőtt férfiként milyen a kapcsolatotok édesanyátokkal?
Olyan szoros anyámmal a kapcsolat, hogy amikor óvodás voltam, hagyta a pi**ába az anyaságot. :D
Apám nevében írom: imádták egymást. Nagyon szerette nagyanyámat, nagyanyám is őt.
Apám egyik férfi ismerőse: szereti az anyját, és jókat veszekednek, de jó a kapcsolatuk.
Apám másik és még sok másik férfi ismerősei: szeretik az anyjukat, jó a kapcsolat.
Ötös hsz vagyok.
Nőként írtam, amit. Csak hogy lásd, nem mindenkinek van jó és szoros anya-lánya kapcsolata.
Sőt! Tudod, mi az általános a környezetemben? Általánosban az osztályban három lányról is tudok, akik agyfa**t kaptak az anyjuktól. Az egyikük mind a mai napig sok évvel az általános után is agyfa**t kap tőle. A másik az anyja felé sem néz, olyan jó a kapcsolatuk, mert köszöni szépen, nem kér belőle.
Sajnos ez egy olyan dolog, amit el kell fogadni, én is "így jártam".
Két kisfiam van, és bár nagyon szerettem volna kislányt, megélni egy szoros anya-lánya kapcsolatot, ez nekem már nem adatik meg, mert nem lesz harmadik gyerekünk.
Hozzáteszem, én nem is beszélek nő létemre az anyámmal, mert borzasztó szülő és személy volt, az anyósommal meg nagyon jóban vagyok, ő jött segíteni a gyerekeknél is, de ettől függetlenül nyilván làtom én is, hogy felnőtt korban az anya-lánya kapcsolat ezerszer szorosabb, mint a fiú-szülő kapcsolat és igen, az apai szülőket sokszor csak másodlagos nagyszülőként kezelik, a nő családját előnyben részesítik.
Azért mondom ez, mert bár nálunk nem ez van, de a saját ismerősi körömben attól még ezt látom.
Mondjuk az én férjem egyébként nagyon szereti az anyját, felhívja naponta-kétnaponta és hetente találkozunk is.
Majdnem minden este beszélünk telefonon. Azt a 10 percet én nem sajnálom, neten szörfözésre is elmegy egy óra.
Jó a kapcsolatunk, kb 2 havonta találkozunk is.
Barátnőmnek a fiával volt igazán szoros kapcsolata, sokkal bensőségesebb, melegebb, mint a lányával. Anyai nagybátyám azért nem nősült meg, mert nem akarta magára hagyni nagymamámat, nagyon szerették egymást.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!