Hogyan vegyem fel a kapcsolatot a gyerekemmel?
"A férjecskéjét meg végképp nem érdekelné."
De, érdekelné. Ha mindhárom gyereknek ő a biológiai apja, akkor jogosan kéri ki magának, hogy egy idegen egyszer csak megkeresi a feleségét, hogy hé, az a gyerek azon a facebookos képen nem tőlem van? Teljesen jogosan küldött el a fenébe.
Hagyd békén őket, ebből a zaklatásból te jól nem jöhetsz ki.
Oke, es ha megis te csinaltad azt a gyereket, mi valtozik? Majdnem 3 evtizedig szartal ra, miert pont most erdeklodsz? Ezelott 28 evig miert nem?
Mit mondanal neki? Miert gondolod, hogy o beavatna egy idegent az elete alakulasaba?
Egyebkent erdekes, arrol nem irsz, mekkora alavalo fereg voltal, es szanodbanod, csak frocsogsz, meg gunyolodsz, hogy “ferjecske”. Hat az a ferjecske tobbet tett a nem verszerinti gyerekeert, mint te, aki megcsinaltad. Koszonettel tartozol neki.
Te mit szóltál volta 28 évesen, ha beállít egy pasi, hogy figyu, lehet, hogy én vagyok az apád, annak idején anyádat teherbe ejtettem, majd leléptem, de most eszembe jutott, hogy talán van egy gyerekem valahol, kíváncsi lettem.
Vagy a szüled mit szóltak volna egy ilyenhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!