Hogyan vegyem fel a kapcsolatot a gyerekemmel?
94
Igen, ez egy metszete a tarsadalomnak, es ebbol a kis metszetbol is latszik, mennyi fszparaszt hagyja el a gyereket ilyen-olyan modon, es hogy ez mit tesz a gyerekkel, aka mentalis allapot. Jol latod. Feltalaltad a spanyolviaszt a kommenteddel. Nem veletlen az a sok indulat.
Úr Isten….pár kommentet olvastam el az elejéből, de már így felb*szott az egész….még te vagy felháborodva, hogy nem lehet nyugodtan, értelmesen megbeszélni velük ezt az egészet?! Észnél vagy ember? Cserben hagytad az akkori barátnődet egy elég komoly ügyben! És még van pofád ehhez? Még majdhogynem neked áll feljebb??
Ennyi időt vártál basszus….így már ne is legyél rá kiváncsi! Ne írjál te aztán senkire se, mert k*rva nagy galibát és fájdalmat tudnál okozni. Ezt engedd el egy életre
Szerintem vagy az van, hogy a kérdezőt épp most rúgta ki valami nő, és most hirtelen eszébe jutott a harminc évvel ezelőtti nő, meg hogy ó ő apa is lehetne.
Vagy csak egy troll, aki a szórakoztatásunkra találta ki ezt az egészet.
A semmiért nem dühöngenének és fenyegetőznének. - öhm... én mondjuk nem, hanem az első néhány üzenetet követően bemennék a rendőrségre, hogy ez a férfi zaklat engem, és lesznek szívesek kezdeni vele valamit, mert súlyosan elmebeteg azt hiszi, övé a gyerekem és féltem a családunkat.
Ennyi lenne. Nem pazarolnék rád betűt, de intézném a távolságtartásit.
Engem anyam hagyott el 22evvel ezelőtt. Tudod mit tennek ha most felkeresne anyam? Elhivnam egy helyre ahol nincsenek emberek….es ugy megvernem a helyszínen🤬Kezet labat egyesevel eltortem! B@szni volt eszetek mi??????????!!?!!!!
Ha a tied is az a lany, akkor mivan??? Mellette voltal? Nem! Akkor?
Miert akarod tonkre tenni a lelki világát??!! Mit gondolsz majd beszelgetni fog veled? Nem is ismer! Azt hiszed apának fog hivni?Te tenyleg ilyen hulye vagy?
IDIOTA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!