Hogyan vegyem fel a kapcsolatot a gyerekemmel?
Érdekes, míg támogatni kellett volna nem foglalkoztál vele, most mikor a leendő pelenkacserélő személyzeted keresed hirtelen eszedbe jut?
Az én csinálóm is ilyen volt, utolsó stádiumos rákosként keresett meg hogy mennyire sajnálja. Jól esett a szemébe röhögni és hagyni megpusztulni az elfekvőben.
"Jól esett a szemébe röhögni és hagyni megpusztulni az elfekvőben."
Na azért ott is van baj a toronyban. Totál apádra ütöttél, gratula....
92es, miért?
Mosolyogva, ölelve kellet volna fogadnom azt az "embert" aki úgy megverte a terhes anyámat hogy majdnem elvetélt, majd utána lelépett és felém se nézett 25 évig? Anya egyedül nevelt fel, iskoláztatott szeretett.
Majd előbukkant az a féreg hogy jajj megbánta és csak beszélni akar, de vigyek már be neki ezt azt a kórházba...
Persze, minden az én hibám és azt a szent szuper apát ápolnom kellett volna és fogni gyenge törődő kis kezét míg visszaadja ártatlan lelkét a teremtőnek igaz?
Jogos felháborodást kérdezett valaki. Arra mondom, hogy jogosan háborodnak fel a kérdező viselkedésén. Eddig egyet is értek mindenkivel.
Én pusztán azzal mérhetetlen népharagos csörte csürhe fröcsögéssel és lincshangulattal nem tudok azonosulni. Nem ismerünk minden részletet, minden körülményt. Mégis mindenki úgy ítélkezik, mintha az lenne a dolga.
Nekem pusztán ez a jelenség nem szimpi. De nem a kérdezőt védem, csak fura az ilyen "jól esett végignézni, hogy megdöglik" stb fröcsögés. Mert ez már nem elhatárolódás, hanem bosszúvágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!