Hogyan vegyem fel a kapcsolatot a gyerekemmel?
"Megkérdezem a testvéréről, hogy ikrek-e. Aztán kérdezek a munkájáról,hobbijáról, hol lakik,mit tanult stb.atb."
Ezt most elképzeltem: 26-30 éves csajként árulok a neten egy laptopot, és az 50-es pasi, aki elvileg a laptop után érdeklődik, hirtelen nagyon személyes kérdések tömkelegét szegezi nekem... Hát te nagyon csúnyán el leszel zavarva a paci hímivarszervébe, az biztos.
Biztos is, h kamu.
Ennyire gyopar nem lehet senki.
Megkérdezem a testvéréről, hogy ikrek-e. Aztán kérdezek a munkájáról,hobbijáról, hol lakik,mit tanult stb.atb.
Na én abban a pillanatban vitetnélek el a rendőrökkel. Tuti kamu ilyen fogykos nem lehet senki
Miért nem fogod fel hogy neked nincs gyereked? maximum csináltál egyet. Akkor lenne gyereked, ha támogattad volna anyagilag, virrasztottál volna mellette ha beteg, ott vagy az iskolai előadásain stb. Te ezeket megtetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!