Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem kedvelem apám barátnőjét,...

Nem kedvelem apám barátnőjét, miért erőlteti akkor, hogy jöjjön velünk, találkozzunk stb?

Figyelt kérdés

Szüleim elváltak, apukámnak van most egy friss kapcsolata.

A nőtől rosszul vagyok… Okoskodik állandóan, beleszól mindenbe, a velem kapcsolatos dolgokba, amikhez köze sincs. Mit vesz nekem apa, hová visz, mit enged meg, bezzeg az ő idejébe… És nem érti, hogy nem Karen, senkit nem érdekel, téged hogy neveltek fel.

Apának panaszkodtam már, beszéltünk is erről, mondta, hogy beszél a barátnőjével is, de aztán mindig a kerülést választja. Karácsonykor baja volt azzal, miket kapok, mondta apa, hogy ne legyen baj, az egyik ajándék lesz csak a fa alatt, a többit a kocsiban hagyja és ha hoz haza, kivesszük azokat.

Most lesz a szülinapom, apával hagyomány, hogy akkor elutazunk valahová pár napra. Most vinnünk kell a nőt is és ehhez semmi kedvem, mert állandó a feszültség úgy, meg a felkérdezések ok nélkül. Mondtam ezt neki, mondta, hogy nem lesz baj, legalább kicsit jobban megismerjük egymást a nővel, higgyem el, hogy jó lesz. De nekem így ehhez semmi kedvem, pedig imádom a szülihetet minden évben, de nem így… Ezt is mondtam neki, annyi volt a válasz, hogy akkor majd lehet, máskor elmegyünk valahová ketten, meglátjuk. De miért nem lehet megmondani a nőnek, hogy ez a program velem lesz, ő meg nem jöhet, mert idegesítő?

ápr. 19. 20:58
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
85%
Aranyom, a pi*át választotta helyetted. Ez van.
ápr. 20. 11:33
 52/58 anonim ***** válasza:
64%
51-esnek igaza van, egy férfi mindig a pinát fogja választani.
ápr. 20. 14:06
 53/58 anonim ***** válasza:
20%
Én azért ilyenkor meghallgatnám a másik félt is. Az amit egy kamasz összehord nem mindig a valóság. Ahogy itt beszél a nőről else tudom képzelni, hogy mit művel le akkor amikor velük van.
ápr. 20. 16:20
 54/58 A kérdező kommentje:
Semmit, általában tudomást sem veszek róla.
ápr. 20. 16:30
 55/58 anonim ***** válasza:

Nyíltan megmondanám neki, hogy 2 ember véleménye fontos és jogos, nekik van joguk véleményt mondani az életemmel kapcsolatban, az anyám és az apám.

Megkérem, hogy ezt tartsa tiszteletben, én nála ne legyek téma, ne tegyen megjegyzeseket.

máj. 22. 07:56
 56/58 anonim ***** válasza:
Aķkor jó gáz ha nem a saját gyereke van az 1. helyen hanem egy pina😁egy igazi kis lúzer az ilyen
máj. 26. 09:01
 57/58 anonim ***** válasza:
56, de még milyen gáz. És az a helyzet hogy egyre több ilyet látok...
máj. 26. 10:23
 58/58 anonim ***** válasza:
57, tudom sok ilyen van.Én is ismerek egy párat de nem értem tobbnyire a pasik csinalják ezt...hogy lehet egy ribi előreb mind a saját gyerekem🫣🤦
máj. 27. 21:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!