Nem kedvelem apám barátnőjét, miért erőlteti akkor, hogy jöjjön velünk, találkozzunk stb?
Szüleim elváltak, apukámnak van most egy friss kapcsolata.
A nőtől rosszul vagyok… Okoskodik állandóan, beleszól mindenbe, a velem kapcsolatos dolgokba, amikhez köze sincs. Mit vesz nekem apa, hová visz, mit enged meg, bezzeg az ő idejébe… És nem érti, hogy nem Karen, senkit nem érdekel, téged hogy neveltek fel.
Apának panaszkodtam már, beszéltünk is erről, mondta, hogy beszél a barátnőjével is, de aztán mindig a kerülést választja. Karácsonykor baja volt azzal, miket kapok, mondta apa, hogy ne legyen baj, az egyik ajándék lesz csak a fa alatt, a többit a kocsiban hagyja és ha hoz haza, kivesszük azokat.
Most lesz a szülinapom, apával hagyomány, hogy akkor elutazunk valahová pár napra. Most vinnünk kell a nőt is és ehhez semmi kedvem, mert állandó a feszültség úgy, meg a felkérdezések ok nélkül. Mondtam ezt neki, mondta, hogy nem lesz baj, legalább kicsit jobban megismerjük egymást a nővel, higgyem el, hogy jó lesz. De nekem így ehhez semmi kedvem, pedig imádom a szülihetet minden évben, de nem így… Ezt is mondtam neki, annyi volt a válasz, hogy akkor majd lehet, máskor elmegyünk valahová ketten, meglátjuk. De miért nem lehet megmondani a nőnek, hogy ez a program velem lesz, ő meg nem jöhet, mert idegesítő?
Szüleim 10+ éve elváltak már, hidd el, elég sok kapcsolata volt azóta az apámnak.
A világ továbbra is körülöttem forog szerencsére, csak van valaki, aki próbál beledumálni (kevesebb sikerrel szerencsére).
Tudod tetézni, te gyerek, még te adsz ultimátumot apádnak!
Nagyon felcserélted ám a szerepeket!
Meg neked nincs KEDVED? Mi van, ha apádnak nem lesz kedve folyatni a pénzcsapot és elzárja, vagy egyszer majd érted menni?
Akkor jönne a tinihiszti, mi? Mert neked ez JÁR, de te nem adsz.
Tudod, mi jár neked? Leginkább a szád.
Jó nagy madár az apád, ha ezt eltűri, de valószínűleg a válás miatt túlkompenzál. Ez gyakori jelenség. Őt sajnálom.
Hát tudod, nekem még egy 16 éves se parancsolt, úgyhogy ezt benézted.
Látszik is, hogy mennyire apád árnyéka mögül beszélsz ("továbbra is körülöttem forog a világ"), s erre vagy büszke.
Na, ez 5 éves szint.
Szerencsére apádnak van esze, már most látszik, hogy nem fogja hagyni a párját, és ez így normális.
Én elvált férfivel vagyok 6 éve. Nagyon tepertem, hogy elfogadjanak a gyermekei.
Szóval ez a nő nem értem miért kötekszik veled.
Csak egyszer tettem szóvá, amikor az párom parizert evett hó végén, hogy pénzt küldjön a fiának, aki jól keresett, és mesélte hogy 150.000-ért vett valamilyen számítógépes játékot/játékjogot.
Nekem akkor ez egy havi fizu volt. Ezen kiakadtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!