Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem kedvelem apám barátnőjét,...

Nem kedvelem apám barátnőjét, miért erőlteti akkor, hogy jöjjön velünk, találkozzunk stb?

Figyelt kérdés

Szüleim elváltak, apukámnak van most egy friss kapcsolata.

A nőtől rosszul vagyok… Okoskodik állandóan, beleszól mindenbe, a velem kapcsolatos dolgokba, amikhez köze sincs. Mit vesz nekem apa, hová visz, mit enged meg, bezzeg az ő idejébe… És nem érti, hogy nem Karen, senkit nem érdekel, téged hogy neveltek fel.

Apának panaszkodtam már, beszéltünk is erről, mondta, hogy beszél a barátnőjével is, de aztán mindig a kerülést választja. Karácsonykor baja volt azzal, miket kapok, mondta apa, hogy ne legyen baj, az egyik ajándék lesz csak a fa alatt, a többit a kocsiban hagyja és ha hoz haza, kivesszük azokat.

Most lesz a szülinapom, apával hagyomány, hogy akkor elutazunk valahová pár napra. Most vinnünk kell a nőt is és ehhez semmi kedvem, mert állandó a feszültség úgy, meg a felkérdezések ok nélkül. Mondtam ezt neki, mondta, hogy nem lesz baj, legalább kicsit jobban megismerjük egymást a nővel, higgyem el, hogy jó lesz. De nekem így ehhez semmi kedvem, pedig imádom a szülihetet minden évben, de nem így… Ezt is mondtam neki, annyi volt a válasz, hogy akkor majd lehet, máskor elmegyünk valahová ketten, meglátjuk. De miért nem lehet megmondani a nőnek, hogy ez a program velem lesz, ő meg nem jöhet, mert idegesítő?

ápr. 19. 20:58
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
92%
A nő nem családtag, apád nem is akarja feleségül venni, ezért nem értem apád viselkedését. Annyit tudsz tenni, hogy nem mész el a szülinapi hétre. Talán ebből apád észreveszi, hogy mennyire gond számodra az új barátnő. Gondolom, anyádnál lakhatsz azon a héten.
ápr. 20. 08:33
 32/58 anonim ***** válasza:
30%
10-ből 9 kamasz ugyanígy vélekedik apuka új nőjéről aztán mindig kiderül hogy nulla a valóságalapja, egyszerűen nem bírja elviselni hogy már nem ő a kis hercegnő aki körül forog a világ, meg persze tini, lázadnia kell minden ellen, ez a normális. :D
ápr. 20. 08:34
 33/58 A kérdező kommentje:

Szüleim 10+ éve elváltak már, hidd el, elég sok kapcsolata volt azóta az apámnak.

A világ továbbra is körülöttem forog szerencsére, csak van valaki, aki próbál beledumálni (kevesebb sikerrel szerencsére).

ápr. 20. 08:36
 34/58 anonim ***** válasza:
23%

Tudod tetézni, te gyerek, még te adsz ultimátumot apádnak!

Nagyon felcserélted ám a szerepeket!

Meg neked nincs KEDVED? Mi van, ha apádnak nem lesz kedve folyatni a pénzcsapot és elzárja, vagy egyszer majd érted menni?

Akkor jönne a tinihiszti, mi? Mert neked ez JÁR, de te nem adsz.

Tudod, mi jár neked? Leginkább a szád.

Jó nagy madár az apád, ha ezt eltűri, de valószínűleg a válás miatt túlkompenzál. Ez gyakori jelenség. Őt sajnálom.

ápr. 20. 08:37
 35/58 A kérdező kommentje:
K, sajnáld csendben máshol.
ápr. 20. 08:39
 36/58 anonim ***** válasza:
28%

Hát tudod, nekem még egy 16 éves se parancsolt, úgyhogy ezt benézted.

Látszik is, hogy mennyire apád árnyéka mögül beszélsz ("továbbra is körülöttem forog a világ"), s erre vagy büszke.

Na, ez 5 éves szint.

Szerencsére apádnak van esze, már most látszik, hogy nem fogja hagyni a párját, és ez így normális.

ápr. 20. 08:41
 37/58 A kérdező kommentje:
Dehogynem, ketten megyünk, ennyit az elméletedről. :D
ápr. 20. 08:43
 38/58 anonim ***** válasza:
18%
Na, csak kimutattad a fogad fehérjét a végére. Most már remélem mindenkinek egyértelmű a szituáció. :D
ápr. 20. 08:43
 39/58 A kérdező kommentje:
Reméljük együtt.
ápr. 20. 08:46
 40/58 anonim ***** válasza:
100%

Én elvált férfivel vagyok 6 éve. Nagyon tepertem, hogy elfogadjanak a gyermekei.

Szóval ez a nő nem értem miért kötekszik veled.

Csak egyszer tettem szóvá, amikor az párom parizert evett hó végén, hogy pénzt küldjön a fiának, aki jól keresett, és mesélte hogy 150.000-ért vett valamilyen számítógépes játékot/játékjogot.

Nekem akkor ez egy havi fizu volt. Ezen kiakadtam...

ápr. 20. 08:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!