Nem kedvelem apám barátnőjét, miért erőlteti akkor, hogy jöjjön velünk, találkozzunk stb?
Szüleim elváltak, apukámnak van most egy friss kapcsolata.
A nőtől rosszul vagyok… Okoskodik állandóan, beleszól mindenbe, a velem kapcsolatos dolgokba, amikhez köze sincs. Mit vesz nekem apa, hová visz, mit enged meg, bezzeg az ő idejébe… És nem érti, hogy nem Karen, senkit nem érdekel, téged hogy neveltek fel.
Apának panaszkodtam már, beszéltünk is erről, mondta, hogy beszél a barátnőjével is, de aztán mindig a kerülést választja. Karácsonykor baja volt azzal, miket kapok, mondta apa, hogy ne legyen baj, az egyik ajándék lesz csak a fa alatt, a többit a kocsiban hagyja és ha hoz haza, kivesszük azokat.
Most lesz a szülinapom, apával hagyomány, hogy akkor elutazunk valahová pár napra. Most vinnünk kell a nőt is és ehhez semmi kedvem, mert állandó a feszültség úgy, meg a felkérdezések ok nélkül. Mondtam ezt neki, mondta, hogy nem lesz baj, legalább kicsit jobban megismerjük egymást a nővel, higgyem el, hogy jó lesz. De nekem így ehhez semmi kedvem, pedig imádom a szülihetet minden évben, de nem így… Ezt is mondtam neki, annyi volt a válasz, hogy akkor majd lehet, máskor elmegyünk valahová ketten, meglátjuk. De miért nem lehet megmondani a nőnek, hogy ez a program velem lesz, ő meg nem jöhet, mert idegesítő?
A barátnője most már hozzá tartozik.
Szeretné, hogy megismerjétek egymást.
Apád és az anyád két szuverén személyiség.
Nem tőled váltak el, hanem egymástól.
Érthető a dilemmád, a lelki traumád, de kénytelen vagy a helyzethez alkalmazkodni.
Ha nem akarsz vele találkozni, 100% jogod van hozzá. Apádnak úgy kell szerveznie a közös programotokat.
ÉN hagynám apámat ha boldog a növel,nem furnám a kapcsolatukat.
Ha neked pofáz egyik füleden be a másikon ki. Bólógatás és úgy vdinálod ahohy neked jo
Semmit.
1. Nem jönnék össze olyannal, aki idióta és nem érti meg, hogy amiért neki van véleménye valamiről, azt nem kell másokra is erőltetni.
2. Nem akarnám, hogy bárki olyannal töltse az idejét, akit nem kedvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!