Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes szülőknek miérr jó 40...

Egyes szülőknek miérr jó 40 fokos lázzal, hulla betegen, félholtan is beküldeni a gyereket iskolába?

Figyelt kérdés

Teljesen megzavarodik, ha egy napit is hiányozna, de a gyereket is tönkreteszi. Az én apám is ilyen volt. Ha a beledet kiköpted, akkor is menni kellett, egyetemre is, meg ment a "kicsinálom a piszkot, megbolondult, csak nem akar iskolába járni". Ez volt a perverziója.

Ismerek másokat is, akik ilyenek. Betegen bent lenni, semmi értelme, illetve csak lerontani fog. Miért zavarja ez ennyire egyes szülőket, hogy akár tönke is teszi a gyereküket?

2024. ápr. 19. 11:54
1 2 3 4 5 6
 51/59 A kérdező kommentje:

Vannak érdekes emberek.

Apámnak meg ez a perverziója, hogy felnőtzként se orvoshoz és meg is ver, ha beteg vagy. Egy köhögésért is meg akar verni. 16 évesen mikor hazaküldtek influenzásan is az iskolából, hónapokig nyugtatóval kábított a szemét, mert "kicsinálom a piszkot, megbolondult".

2024. ápr. 20. 12:00
 52/59 anonim ***** válasza:
77%

"Egy köhögésért is meg akar verni"

Tehát apád elmegy hozzád, a saját lakásodba, ahol te, mint nagykorú felnőtt önállóan, egyedül élsz és még akar verni, mert köhögsz. Aha.n

2024. ápr. 20. 12:02
 53/59 A kérdező kommentje:

Elnézésedet kérem, hogy huszonévesen nem tudtam még 60-100 millás lakást venni magamnak! Ennyi kerül egy egyszerű szar panel, azért is hátbaszúrom magamat, hogy vidéken albérlet sincs... Btw. öcsém kapott, meg kocsit...

Az meg, hogy egy alkoholista szadizza a lányát meg elfogadott, te vagy az oka, hogy nem tudtál jobb helyre születni!

2024. ápr. 20. 12:12
 54/59 anonim ***** válasza:
61%
Ah, már alkesz is apu... Mik nem derülnek ki???? Albérlet is van ám. Ott senki nem akarna megverni köhögés miatt. De ugye akkor lépni kellene, nem itt jártatni a szádat, otthon meg lapitani
2024. ápr. 20. 12:18
 55/59 anonim ***** válasza:
51%

"Szerintem 46-os te pont ezt csinálod!"

Nem, nem csinálom ezt, mert nincs is gyerekem. :)

"Azért mikor az ember gyereket vállal tisztában van ezzel, hogy a gyerek beteg lesz. És valahogy meg kell oldani akkor a felügyeletét."

Igen, tisztában van vele. De nem tudod a következő legalább 10 évet tűpontosan megtervezni. Nem tudod, hogy együtt maradsz-e a pároddal, hogy nem-e hal meg a nagymama, aki ilyenkor tudna rá vigyázni, hogy nem-e kell elköltöznötök, nem-e veszíted el a korábban rugalmas munkahelyedet, stb.

Egyébként mindettől függetlenül szerintem a kérdezőnek vagy komoly szellemi problémái vannak, vagy szimplán unatkozik és kamu a kérdés és az összes hozzászólása...

2024. ápr. 20. 12:21
 56/59 A kérdező kommentje:

"Egyébként mindettől függetlenül szerintem a kérdezőnek vagy komoly szellemi problémái vannak, vagy szimplán unatkozik és kamu a kérdés és az összes hozzászólása..."

Neked vannak szellemi problémáid, mi kamu egy olyan kérdésen te IQ fighter, ahiva te is kommenteltél példákat. Szerintem ott vannak gondok fent, ahol az is, hogy vidd lázasan a gyereket, mit számít ha másokkal is kicseszel! De csináld csak oldalakon keresztül, az ilyesfélének nem lehet átprogramozni az agyát! Ilyen oktat ki másokat! Elismerésem!

2024. ápr. 20. 12:24
 57/59 anonim ***** válasza:
69%

Kinek akarod te átprogramozni az agyát? :D

De amúgy meg ne haragudj, felnőttként nem mersz köhögni, mert apád agyonüt? Kicsit túltoltad a kamu szekeret :D

2024. ápr. 20. 12:26
 58/59 A kérdező kommentje:
Milyen kamuszekér, te kétbites! Te írsz oldalakat, hogy igenis be kell vinni a láás, hullabeteg gyereket, mert sehol nem mehet a szülő táppénzre, munka mellett éhezik, így is két naponta esznek, se szülő,.se apuka, se pénz,.mert a munkáért, ahonnan nem is hiányozhat, táppénzre sem mehet, pénzt sem kap... Az teljesen.lényegtelen, ha másik 20 családdal is kicseszik, de különben is örüljön mindemki, mert akkor csak 2 naponta ehetne a gyerek. WTF? Az ilyen alja valamivel vitatkozzak?
2024. ápr. 20. 12:32
 59/59 anonim ***** válasza:
54%
Jézus segíts :D
2024. ápr. 20. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!