Apósom zavart, hogy dolgozzak 38.5 fokos lázzal. Ez normális?
Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 09:27
1/25 anonim válasza:
Mi közöd az apósodhoz? Tegyél úgy, ahogy jónak látod.
2/25 anonim válasza:
Nem normális, de mégis honnan tudja, és hogy zavarhatott? Vagy vele laksz? Mert az sem normális.
3/25 A kérdező kommentje:
Mert egy házba lakunk. Plusz, ő a főnököm is. És amikor befejztük a munkát még gúnyolóott is. Azt mondta, hogy: Na, mégis átélted?
2017. febr. 14. 09:39
4/25 A kérdező kommentje:
Nincs a barátommal még elég pénzünk különköltözni. Maj csak nyáron költözünk.
2017. febr. 14. 09:39
5/25 anonim válasza:
addig nem kell felnőttködni, amíg nincs kesh.
te bajod
6/25 anonim válasza:
Bízzál benne, hogy elkapta. :)
7/25 anonim válasza:
Van ilyen. Engem is behívtak már 39 fokos lázzal. Nem jöttem be. Eljöttek értem :S Mert hogy sürgősen meg kell csinálni valamit. És persze más nem tudta. Mondjuk szerintem tudta volna más is. Na mindegy. Nekem is ez volt a végén a válasz, hogy túlélted :D
És végül is igen. Túléltem.
Lépj túl rajta. Keress másik munkát, ha nem akarod, hogy após legyen a főnököd.
8/25 anonim válasza:
1. Apóshoz költözni hülyeség, ha nincs pénzetek külön lakáslehetöségre, akkor ne éljetek együtt.
2. Rokonhoz, közeli ismeröshöz értelmes ember nem megy dolgozni, mert abból csak kihasználás meg veszekedés lesz.
9/25 anonim válasza:
Elofordult hogyazasan bementem dolgozni, raadasul 12oraban. Tudogyulladasom lett utana mert nem pihentem es hatom hetig betegacsiban voltam. Azota inkabb pihenek ha beteg vagyok, az egeszsegem fontosabb.
10/25 anonim válasza:
Tehát az apósod nem az apósod, csak a főnököd fiával kavarsz, oda is költöztél. Aztàn csodálod, hogy a főnök nem hagy pihenkélni, mikor munka helyett inkább Valentin-napi extramenetet nyújtanál a fiúdnak. Micsoda egy állat az ilyen, nem tűri, hogy a saját házában lógja el a munkanapot az egyik alkalmazottja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!