Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt anyukám?...

Miért csinálja ezt anyukám? Nagyon zavaró?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy régen divat volt a turkaló. 400ft pulóvert vett nekem ( nem kértem, és többször mondtam, hogy ne vegyen mert néha olyat is vesz, amit még se vettem volna /ragasztós,festékes... "De otthonra jó lesz az". Persze, telerakja a szekrényem... ) Unokának is használt földről felszedett rágókákat vesz "jó lesz az"... De tegnap akadtam ki igazán. Vett feláras leértékelt instant tésztát a múltkor, azt is úgy hozta, hogy már pár napja lejárt. De tegnap 3 db tescós joghurtot sózott rám ami több napja lejárt! De persze a 3 nagy táblás Milka csokibol nem adott volna és meg se kínált... Férjem is mondta dobd ki a kukába... ( Unokának is jó lesz a '98ban lejárt tusfürdő és szappan. Én ezt degradálonak tartom. Inkább venne egyszer valami normálisat mint hogy így árazzon be bennünket. És itt nem arról van szó nem lenne pénz... Engem ez bánt de nem tudom miért....
ápr. 15. 06:58
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
94%
Hogy miért csinálják, azt én sem tudtam megfejteni, és leállítanom is csak sértődés árán sikerült. Nekem nagymamám volt ilyen, egyszer említettem neki, hogy a pulóvert, amit megdicsért rajtam, turkálóban vettem (annyira volt "használt", hogy én vágtam le róla az eredeti angol árcímkét). Onnantól egy darabig minden szemetet (szó szerint) összeszedett nekem a szomszédaitól, és hordta hozzám, mert én úgyis turkálóba járok, ezekért meg fizetni se kell, nekem adta a szomszéd néni ingyen. Kaptam 3 helyen lyukas, korábban szénhordáshoz használt melegítőnadrágot, 4XL-es, kinyúlt pólót, használt nylonharisnyát. Egy darabig nem szóltam, mert tudtam, hogy nagyon megsértődne, csak kidobáltam a cuccokat. Aztán amikor beállított egy zacskó használt bugyival, akkor nagyon felháborodtam, és nem túl kedvesen magyaráztam el neki, hogy ne hordja többet ide az ismerősei kidobott cuccait, nem én vagyok a városi szeméttelep. Lehet, hogyha azonnal, mindjárt az elsőnél szólok, tudtam volna kedvesebb lenni, de igazából akkor is vérig sértődött volna. Szerintem azt soha nem értette meg, hogy mi volt ezzel a gondom.
ápr. 15. 07:22
 22/35 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem magam ezek után, hogy ezeknek jó a szar is.
ápr. 15. 07:25
 23/35 anonim ***** válasza:
77%

Jah olyan ragoka. Bocs leeshetett volna, pedig 3 gyerekem van.

Azt hittem hasznalt orbit ragot :D

ápr. 15. 07:27
 24/35 anonim ***** válasza:
19%

Vett feláras leértékelt instant tésztát

Most feláras vagy leértékelt? :D

Na, ezért kellene megtisztelned a többieket, ha már segítséget vársz, hogy kiírás előtt megnézed, mit köhögsz ide...

ápr. 15. 07:36
 25/35 anonim ***** válasza:
79%
Nyilvan féláras akart lenni, utolsó, azért ebbe belekötni... Sokan szótár programot használnak az eszközükön
ápr. 15. 07:37
 26/35 anonim ***** válasza:
92%

Keresztanyam volt ilyen turkalomanias. Fele fele aranyban kaptam tole jo cuccokat, de ugyanugy kivalasztotta a kinyult, kilyuggatott, kiegetett foltos ruhakat is. Azokat nem hordtam, megsertodott. Anyameknak odahurcolta a szar, bolyhos, rongyos fuggonyt, mert mi SZEGENYEK VAGYUNK es nekunk jo lesz az. Anyam ugy lebaszta mint a pengosmalacot. Akkor esett le nekem, azt gondolta nem tudnak a szuleim nekem ruhat venni, es jo lesz nekem a szar is. Szoval ez azert megalazo.

Es hiaba mondtam neki akkor, adja inkabb ide azt a 2000 forintot, valasztok en magamnak jo minosegut, nem.

ápr. 15. 07:41
 27/35 anonim ***** válasza:
47%
25, nem mondtam, hogy nem tudom, mi akart lenni. nyilván tudm, ezért írtam, hogy illene legalább megnézni, mit ír ide...
ápr. 15. 07:44
 28/35 anonim ***** válasza:
86%

Tényleg nagyon idegesítő, kérdező és nem tudom egyeseknél mi ez a jelenség, hogy odahalmozunk a másiknak minden sz@rt. Mintha tologatnák a felelősséget, hogy ők nem dobják ki a szemetet mert majd annak a hülyének jó lesz.

Én hamar leszoktattam a rokonságot a szemétlerakásról, mert elegem lett abból, hogy mindenki hozza a törött, lejárt, kifakult, lehányt kacatokat.

Volt, akivel összevesztem ezen, mert az használt. Volt, aki nem értett abból sem, neki megmondtam, hogy ha mégegy ilyennel ideállít, mehet vissza vele együtt. Nem mert hozni többet.

Az a baj, ha a lelkecskéjükkel foglalkozva finomkodunk meg vigyorgunk a dolognak, nem értenek belőle. Határozottnak, következetesnek kell lenni. Akik nem konfrontálódnak, hamar tele lesz a házuk lomokkal.

ápr. 15. 07:51
 29/35 anonim ***** válasza:
77%

Azért fura a kiakadásod, mert az anyádat csak te ismered.

Gondolom ez az igénytelenség, nem újkeletű dolog.

Mondjuk pár napos lejárt cucc még lehet jó.

ápr. 18. 12:39
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, már bő 1 éve meg kellett volna anyukádat állítani, legkésőbb... Ha már gyereked van, próbáld már összeszedni magadat és megmondani anyádnak, hogy vagy leáll, vagy jó ideig nem lát se téged, se az unokádat...
ápr. 18. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!