Nincs anyukám. Egyre jobban fáj. Mit csináljak??
Nincs anyukám, aki meghallgat.
Nincs anyukám, aki tanácsot ad.
Nincs anyukám, aki megvéd, ha bántanak.
Nincs anyukám, akinél letehetem a terheimet.
Nincs anyukám, aki megsimogasson, úgy, ahogy csak egy anya tud.
Nincs anyukám, aki féltsen, ha bajom van. Mostmár bármi ér engem, lehetek kórházban is, nem idegeskedik értem senki.
Nincs anyukám, akinek a legfontosabb vagyok a világon. Mindenki másnak pótolható vagyok.
Nincs anyukám, aki úgy ismerne, ahogy én magamat sem. Senki nem ismer már igazán.
Nekem nincs anyukám. Mert másfél éve meghalt. Nem lehet kibírni.
🤗🤗🤗
Sajnálom. Jó lenne ilyenkor valami értelmes dolgot írni, de erre nem lehet. Az egyetlen, amit írhatok, hogy nem vagy egyedül. Sokan hordozzuk magunkban a problémákat, állunk egy szál magunkban a világon és csak sírnánk addig, míg nem jön valaki, aki azt mondja, hogy most már nem kell félned többé, mert nem vagy egyedül.
Nincs testvérem, nagyszüleim ezer éve meghaltak mindkét oldalról. Dédszüleim még születésem előtt meghaltak. 37 éves nő vagyok, de ebben kislány. Mindig is az maradok. Hiányzik anyu. Túl korán ment el.
Másnak ilyenkor még él a nagyszülője is, nekem anyukám sem. Egy idős édesapám van, akit nagyon szeretek. De ő nem úgy szeret, ahogy anyu szeretett. Az édesanyát nem pótolja semmi és senki. De ha ő is meghal majd egyszer, nem tudom, hogy mit csinálok. Túl fiatalon maradok egyedül, támasz nélkül.
Őszintén nagyon sajnálom :(
Az én anyukám még él , de nagyon beteg és félek, mikor fogom elveszíteni.
Biztos vagyok benne, ezt feldolgozni nagyon sokáig tart.
Olyan jó lenne ilyenkor biztató szavakat írni és megvigasztalni téged, de biztos vagyok benne, ilyenkor tényleg nincsenek szavak amik segítenének.
A gyászterápiáról nem tudom mennyire használ, de talán érdemes lenne kipróbálnod.
Kitartást kívánok neked !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!