Mit csináljak, ha ilyen az anyukám?
Nem vagyok már kisgyerek. Teljesen idegbeteg. Mindenért kiabál velem, a semmiből kezd el velem üvöltözni, állandóan pofozgat, megver.
Mindig rajtam vezeti le a feszkót. Engem meg se hallgat soha. Van egy komoly problémám, amivel kapcsolatban szakemberre lenne szükségem, de amikor megpróbálnám neki elmondani, csak üvöltözés van megint. Egyszerűen nem lehet vele rendesen beszélgetni.. Mindegy milyen nyugodtan ülök le vele beszélgetni. Most épp beteg vagyok, piros a torkom, fáj is, enni se tudok, és nagyon köhögök. Most azon megy a veszekedés, hogy holnap el szeretnék menni orvoshoz. 3 hete ugyanez volt a bajom, úgy tűnik visszaestem. Nem akarja hogy elmenjek, mert tesztelni fognak.
Egyszerűen elegem van belőle, nem bírom már tovább.. Mit tudnék tenni hogy ennek vége legyen? Kikészültem már tőle teljesen
"állandóan pofozgat, megver." súlyos testi sértés.
egyébként meg valszeg azért ilyen idegbajos, mert ha tesztelnek és pozitív vagy, megy kariba az egész ház ő meg nem fog tudni dolgozni. Nem volt képes előre gondolkozni, elcseszte az életét, nincsen jó állása, egy ilyen egyszerű dolog, mint a karantén képes lesz tönkretenni őt, és ezt rajtad vezeti le.
Pofozgat és megver? Hány éves vagy, hogy hagyod? Egyébként is ez súlyos testi sértés, börtönbüntetés szabható ki rá.
Amúgy meg ne hagyd neki, fuss el, szólj valakinek, ez így nincs rendben. Verekedni szigorúan profiknak szabad. Hányszor volt már, hogy részegen rossz helyre ütött valaki és ott helyben meghalt az "ellenfele".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!