Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt anyukám?

Miért csinálja ezt anyukám?

Figyelt kérdés

Tavaly megszűnt a munkahelyem, a szakmámban nem sikerült elhelyezkednem, így föl kellett mondanom az albérletet és hazaköltöztem. Anyukám nagyon rendes, meg minden, de mióta visszaköltöztem, mintha gyerek lennék, úgy kezel. Például megírta messengeren, hogy csinált ebédet, ehetek belőle. Oké, hazaértem, és minden föl volt cetlizve. A tészta és a szósz kint volt az asztalon, és rá volt írva, hogy "Tiéd", a sajt meg a hűtőben volt lereszelve, és rá volt írva, hogy "Sajt". Komolyan ennyire életképtelennek néz, hogy enélkül nem találtam volna meg és éhen maradok? Miért csinálja ezt? Ha az én gyerekem annyira szerencsétlen lenne, hogy nem találja meg a hűtőben a sajtot, ha már odáig eljutott hogy kinyissa a hűtőt, lesz_rnám, így járt ha ennyire hülye... Nem vagyok már kisgyerek, 5 évig külön éltem és nem haltam éhen... Mit csináljak, hogy ezt megértessem vele?

N/27

2021. máj. 29. 16:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Pedig milyen aranyos anyukádtól ez 😊 én nagyon örülnék ha így bánna velem az anyukám
2021. máj. 29. 17:10
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Ez inkább kedves. Nem szekál, nem akarja beosztani az időd vagy valami. Egyszerűen te 60 évesen is a "kicsi lánya" leszel. Ez csak akkor baj, ha közben rád telepszik.
2021. máj. 29. 17:16
 3/16 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem is aranyos. Kedveskedésből csinálja, nem azért, mert életképtelen vagy. A helyedben örülnék neki.
2021. máj. 29. 17:16
 4/16 anonim ***** válasza:
95%
Tök édi szerintem is.
2021. máj. 29. 17:19
 5/16 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is aranyos dolog volt, én elmosolyodtam rajta, ahogy olvastam :)
2021. máj. 29. 17:23
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is aranyos, nem értem miért akadsz fent ennyire. Úgy látszik mégis csak éretlen vagy még. Gondolom te se csak azért csinálsz dolgokat mert MUSZÁLY.
2021. máj. 29. 17:33
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem is nagyon aranyos, ne vedd fel ennyire, a kislánya vagy még mindig. A sajtot nem nehéz felismerni, de én pl. már csináltam olyat (pedig nem vagyok életképtelen), hogy nem néztem szét a hűtőszekrényben, és nem vettem észre a már lereszelt sajtot, így reszeltem magamnak a tömbből. Majd később kiderült, hogy már le volt reszelve. :) Ez így szimplán csak egyszerűbb szerintem... anyukád sem dolgozott vele feleslegesen és neked sem kellett véletlenül sajtot reszelni. Nem hinném, hogy életképtelennek tart, ez inkább kedves gesztus volt tőle.
2021. máj. 29. 17:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Majd ha lesz gyereked lehet te is ilyen leszel😄

Amugy ez tenyleg aranyos, remelem nem szoltal be anyudnak mert biztos rosszul eshetett szegenynek, mikor joszandekbol csinalta.

2021. máj. 29. 17:42
 9/16 anonim ***** válasza:
84%
Ezen én is mosolyogtam, te nagyon félre vagy kötve ha ezt egyből az önállóságod elleni támadásnak veszed.
2021. máj. 29. 17:58
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Én teljesen megértem, ha a munkahelyed elvesztése és a hazaköltözés miatt egy kicsit érzékenyebb vagy most az önállóságodat a leghalványabban is kétségbe vonó legapróbb dologra is, de tényleg próbálj elvonatkoztatni ettől. Anyukád csak kedveskedni akart valószínűleg.
2021. máj. 29. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!