Miért csinálja ezt anyukám?
Tavaly megszűnt a munkahelyem, a szakmámban nem sikerült elhelyezkednem, így föl kellett mondanom az albérletet és hazaköltöztem. Anyukám nagyon rendes, meg minden, de mióta visszaköltöztem, mintha gyerek lennék, úgy kezel. Például megírta messengeren, hogy csinált ebédet, ehetek belőle. Oké, hazaértem, és minden föl volt cetlizve. A tészta és a szósz kint volt az asztalon, és rá volt írva, hogy "Tiéd", a sajt meg a hűtőben volt lereszelve, és rá volt írva, hogy "Sajt". Komolyan ennyire életképtelennek néz, hogy enélkül nem találtam volna meg és éhen maradok? Miért csinálja ezt? Ha az én gyerekem annyira szerencsétlen lenne, hogy nem találja meg a hűtőben a sajtot, ha már odáig eljutott hogy kinyissa a hűtőt, lesz_rnám, így járt ha ennyire hülye... Nem vagyok már kisgyerek, 5 évig külön éltem és nem haltam éhen... Mit csináljak, hogy ezt megértessem vele?
N/27
Majd ha lesz gyereked lehet te is ilyen leszel😄
Amugy ez tenyleg aranyos, remelem nem szoltal be anyudnak mert biztos rosszul eshetett szegenynek, mikor joszandekbol csinalta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!