Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt anyukám?

Miért csinálja ezt anyukám?

Figyelt kérdés

Tavaly megszűnt a munkahelyem, a szakmámban nem sikerült elhelyezkednem, így föl kellett mondanom az albérletet és hazaköltöztem. Anyukám nagyon rendes, meg minden, de mióta visszaköltöztem, mintha gyerek lennék, úgy kezel. Például megírta messengeren, hogy csinált ebédet, ehetek belőle. Oké, hazaértem, és minden föl volt cetlizve. A tészta és a szósz kint volt az asztalon, és rá volt írva, hogy "Tiéd", a sajt meg a hűtőben volt lereszelve, és rá volt írva, hogy "Sajt". Komolyan ennyire életképtelennek néz, hogy enélkül nem találtam volna meg és éhen maradok? Miért csinálja ezt? Ha az én gyerekem annyira szerencsétlen lenne, hogy nem találja meg a hűtőben a sajtot, ha már odáig eljutott hogy kinyissa a hűtőt, lesz_rnám, így járt ha ennyire hülye... Nem vagyok már kisgyerek, 5 évig külön éltem és nem haltam éhen... Mit csináljak, hogy ezt megértessem vele?

N/27

2021. máj. 29. 16:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%
Örül neked, hiányoztál neki, és boldog hogy ott vagy :)
2021. máj. 29. 18:08
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ebben nincs semmi, inkább aranyos. Valószínűleg elszoktál ettől, amit megértek, nehéz lehet 5 év önállóság után. Viszont azt is tanuld meg, hogy a szüleid házában mindig gyerekként leszel kezelve, és ez ennyi idő után nehéz. Tehát, amint újra megengedheted magadnak, költözz újra külön. Hiszen az anyukádnak mindig a kislánya leszel.
2021. máj. 29. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
85%
Semmi rossz nincs ebben, ne vedd ennyire rossz néven. Csak gondoskodni próbál rólad és örül neked.
2021. máj. 29. 18:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Más pedig mennyire örülne neki ha ilyen anyukája lenne.
2021. máj. 29. 18:28
 15/16 anonim ***** válasza:
És más lehetőség nem volt? Mármint ha a szakmádban nem tudsz dolgozni, azért akadnak még azon kívül is munkahelyek a környéken. Legalábbis gondolom.
2021. jún. 1. 11:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez nagyon cuki. Előre lereszelte neked, és biztosított róla, hogy abból ehetsz.
2021. júl. 12. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!