Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha ilyen az...

Mit csináljak, ha ilyen az anyukám?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már kisgyerek. Teljesen idegbeteg. Mindenért kiabál velem, a semmiből kezd el velem üvöltözni, állandóan pofozgat, megver.

Mindig rajtam vezeti le a feszkót. Engem meg se hallgat soha. Van egy komoly problémám, amivel kapcsolatban szakemberre lenne szükségem, de amikor megpróbálnám neki elmondani, csak üvöltözés van megint. Egyszerűen nem lehet vele rendesen beszélgetni.. Mindegy milyen nyugodtan ülök le vele beszélgetni. Most épp beteg vagyok, piros a torkom, fáj is, enni se tudok, és nagyon köhögök. Most azon megy a veszekedés, hogy holnap el szeretnék menni orvoshoz. 3 hete ugyanez volt a bajom, úgy tűnik visszaestem. Nem akarja hogy elmenjek, mert tesztelni fognak.

Egyszerűen elegem van belőle, nem bírom már tovább.. Mit tudnék tenni hogy ennek vége legyen? Kikészültem már tőle teljesen

2022. febr. 14. 18:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
50%

"ez súlyos testi sértés"

Pontosan mi ennek a definíciója szerinted, hogy ennyiből sikerült megállapítanod?

2022. febr. 15. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:
2022. febr. 16. 10:33
 13/13 anonim ***** válasza:
50%

"Pofozgat és megver? ... ez súlyos testi sértés"

Ennyiből hogy derült ki számodra, hogy

"a testi sértéssel okozott sérülés vagy betegség 8 napon túl gyógyul"?

2022. febr. 16. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!