Anyukám mindig úgy hív, hogy pocakos és mar sokszor mondtam neki hogy ez engem bant, de nem hagyja abba. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Kulonben nem vagyok dagi 160 cm 52 kg2022. júl. 2. 13:58
1/13 anonim válasza:
Kezdd el "öreglánynak" szólítani, de úgy csináld, hogy szólsz neki: ahányszor ő pocakosnak fog szólítani, te leöreglányozod minden alkalommal.
2/13 anonim válasza:
Találj ki te is valami hasonlót, amiről tudod, hogy zavarja őt saját magában: dagika, fittyedt emlőcske, ráncoska, segges (ha nagy a feneke), vénasszony, vén szatyor, stb. Te biztos tudod, mi az, ami zarja őt saját magában.
3/13 anonim válasza:
Engedd el a füled mellett. Ha nem a neveden szólít, ne reagálj neki.
4/13 anonim válasza:
Ha nem foglalkozol vele megunja.
5/13 anonim válasza:
#4: nem tudom hány száz éves vagy, de az sem normális, hogy egy anyuka pocakosnak hívja a gyerekét.
6/13 A kérdező kommentje:
Oksi koszi a valaszolat elegge sokat ront az onbizalmamon hogy mindig igy hiv es o ezt viccesnek gondolja
2022. júl. 2. 14:57
7/13 A kérdező kommentje:
#2 hat nem tudom azert nem mondanam magam dagadtnak attol mert nem vagyok anorexias (senki szamara nem bantas)
2022. júl. 2. 15:00
8/13 anonim válasza:
6-os voltam, bocsi nem 4esnek szólt, hanem a 3asnak, közben kitöröltek egy kommentet és változott a sorszám
9/13 anonim válasza:
30 éves vagyok és nekem van igazam, szülőnek meg kell adni a tiszteletet. Te meg gondolom, egy kis takony vagy, azért van ilyen nagy szád itt a neten.
10/13 anonim válasza:
11!
31 éves vagyok, és igen meg kell adni, de nem jogosít fel egy szülőt sem semmi arra, hogy csesztesse a gyerekét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!