Anyukám mindig úgy hív, hogy pocakos és mar sokszor mondtam neki hogy ez engem bant, de nem hagyja abba. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Kulonben nem vagyok dagi 160 cm 52 kg2022. júl. 2. 13:58
11/13 anonim válasza:
"30 éves vagyok és nekem van igazam"
Mire fel lenne neked igazad?
Masreszt a szülő sem jogosult arra, hogy így sértegesse...
12/13 anonim válasza:
Nem biztos, hogy a legpraktikusabb megoldás, de azért leírom. Egyszer, mikor így szólít, imitálhatsz esetleg sírást, könnyezést. De azt is csinálhatod, hogy csak úgy, valamikor, amikor lát, elkezdesz pityeregni. Ha van egy kis szíve, odamegy, és elmondhatod, hogy mi bánt. Hátha elgobdolkodik kicsit. De talán jobb, ha elengeded a füled mellett, vagy te is kitalálsz valami ilyet.
13/13 anonim válasza:
10-es, ez a nekem van igazam egy súlyos érvelési hiba :D, inkább a dedósokra jellemző szóhasználat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!