Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nincs anyukám. Egyre jobban...

Nincs anyukám. Egyre jobban fáj. Mit csináljak??

Figyelt kérdés

Nincs anyukám, aki meghallgat.

Nincs anyukám, aki tanácsot ad.

Nincs anyukám, aki megvéd, ha bántanak.

Nincs anyukám, akinél letehetem a terheimet.

Nincs anyukám, aki megsimogasson, úgy, ahogy csak egy anya tud.

Nincs anyukám, aki féltsen, ha bajom van. Mostmár bármi ér engem, lehetek kórházban is, nem idegeskedik értem senki.

Nincs anyukám, akinek a legfontosabb vagyok a világon. Mindenki másnak pótolható vagyok.

Nincs anyukám, aki úgy ismerne, ahogy én magamat sem. Senki nem ismer már igazán.

Nekem nincs anyukám. Mert másfél éve meghalt. Nem lehet kibírni.

2023. márc. 19. 19:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%
18 éves voltam amikor a 38 éves anyukám meghalt. Ennek 8 éve és a mai napig fáj. Azt hittem idővel könnyebb lesz, de sajnos nem. Most várom a második kislányom és ez még jobban ráébreszt mennyire hiányzik hogy legyen anyukám. Ő nem volt teljesen része az életemnek, ( apukámhoz kerültem 2 évesen) de így is nehéz. Igyekszem a kislányomnak megadni minden anyai szeretetet amit én nem kaptam meg.
2023. márc. 20. 02:07
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
Ok. Es? Nem lesz másik. Menj pszichológushoz, ha nem vagy képes feldolgozni
2023. márc. 20. 06:28
 23/24 anonim ***** válasza:
65%

"37 éves nő vagyok, de ebben kislány. Mindig is az maradok. Hiányzik anyu."

Már évekkel ez előtt terápiára lett volna szükséged, mert fejben még mindig kislány vagy, így esélyed sincs normális életre. Neked nem csak a gyász feldolgozása a problémád, hanem súlyos elakadások vannak az életedben.

Sürgősen keress fel egy szakembert, aki segít előre tekinteni és remélhetőleg segíteni tud abban is, hogy egészséges lelkületű felnőtté válj.

2023. márc. 20. 07:33
 24/24 anonim ***** válasza:

Irtam privatot! Jelentkezem potmamanak.

En megertelek.

N

2023. márc. 21. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!