Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt anyukám?...

Miért csinálja ezt anyukám? Nagyon zavaró?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy régen divat volt a turkaló. 400ft pulóvert vett nekem ( nem kértem, és többször mondtam, hogy ne vegyen mert néha olyat is vesz, amit még se vettem volna /ragasztós,festékes... "De otthonra jó lesz az". Persze, telerakja a szekrényem... ) Unokának is használt földről felszedett rágókákat vesz "jó lesz az"... De tegnap akadtam ki igazán. Vett feláras leértékelt instant tésztát a múltkor, azt is úgy hozta, hogy már pár napja lejárt. De tegnap 3 db tescós joghurtot sózott rám ami több napja lejárt! De persze a 3 nagy táblás Milka csokibol nem adott volna és meg se kínált... Férjem is mondta dobd ki a kukába... ( Unokának is jó lesz a '98ban lejárt tusfürdő és szappan. Én ezt degradálonak tartom. Inkább venne egyszer valami normálisat mint hogy így árazzon be bennünket. És itt nem arról van szó nem lenne pénz... Engem ez bánt de nem tudom miért....
ápr. 15. 06:58
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
#8 látom megtaláltad a lényeget, amibe bele lehet kötni!
ápr. 15. 07:12
 12/35 anonim ***** válasza:
48%
Meg bizony, hiszen te emelted ki, hogy ez is q problémád
ápr. 15. 07:13
 13/35 anonim ***** válasza:
37%
De a 8. válaszolónak igaza van. Azért egy 40-60 fokos mosási program után nehogy azt érezd már hogy valami koszos még mindig.
ápr. 15. 07:13
 14/35 A kérdező kommentje:
Okés és mi van a lejárt ételekkel?
ápr. 15. 07:14
 15/35 anonim ***** válasza:
75%
Kérdező én egy példával szeretnék élni. Az egyik nagymamám borzasztó pocsék süteményeket csinál. Mindig ad is belőle. Nem akarjuk megbántani ezért megköszönjük majd otthon bedobjuk a komposzt közé. Így szent a béke. Ő örül hogy adott és segített nekünk. Mi meg örülünk hogy nem kell ezügyben konfrontálódni vele. Hiszen ha 40 éve úgy süt akkor úgysem fog változni semmi.
ápr. 15. 07:15
 16/35 anonim ***** válasza:
24%

Érdekes, én még soha nem találkoztam turkálóban se ragasztós, sefestékes cuccoakkl. A férjemnek ott veszem a géprongyot, zsákban, de abban sem volt soha ilyen...

Azt meg be ne meséld nekem, hogy 98 óta őrizgeti a babatusfürdőt, hátha lesz egyszer csak gyereked. MErt hogy nem most vette, az biztos.

ápr. 15. 07:16
 17/35 anonim ***** válasza:
92%

Anyósom ugyanilyen, de én nem idegesítem magam rajta. Ha csokit ad, megnézzük, mikor járt le, röhögünk rajta, aztán ha még nem romlott, megesszük. Ha ruhát hoz, átnézzük, és csak azt vesszük el, amit hordani is fogunk.

Na jó, egyszer volt gáz, mikor karácsonyra vett a kicsinek a bolhapiacon egy ócska kis helikoptert. A gyerek boldogan berregett vele, azzal nem lett volna baj. Csak mikor a drága mama a Jézuskában még stabilan hívő gyermek előtt büszkén kijelentette, hogy na, ugye milyen jó kis játékot hoztam, 50 forint volt a piacon... Na akkor igencsak vasvilla szemekkel néztem rá...

A turkáló meg önmagában nem gáz, sok holmink van onnan, épp egy hete lőttünk a kamaszommal egy vágyott, divatos műbőr dzsekit, harmadáron, mint a butikokban.

ápr. 15. 07:16
 18/35 anonim ***** válasza:
53%

"Okés és mi van a lejárt ételekkel?"

Kidobod. De elarulom, a lejárati dátum nem jelenti azt, hogy romlott is az adott dolog. Régen volt már, hogy tanultam, milyen élelmiszernél hogyan vannak a valódi lejárati dátumok, de siman józan paraszti esszel gondolkodva az ember kibontja az adott dolgot, megnezi, megszagolja, esetleg megkostolja és onnantól két lehetséges változat van: vagy jó az adott dolog és fél lehet használni, vagy nem jó es akkor kuka.

ápr. 15. 07:17
 19/35 A kérdező kommentje:
#16 nem a piacon vette egy szatyorral. Ott minden xar eladó...
ápr. 15. 07:17
 20/35 A kérdező kommentje:

#17 anyám ugyanez...

Én is járok turkálóba, nem ez a baj. Hanem olyant vesz, amire normális ember nem ad pénzt ( kb a férjem a garázsban használja ) és utána még fel is hánytorgatja, hogy nem hordod?.. ezt én vettem neked?..

ápr. 15. 07:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!