Mégis mit csináljak? Anyukám nem enged ki sehova.
Itt van a nyári szünet, mindegyik osztálytársam, ismerősöm megy ide-oda, teljesen megszakad a szívem minden alkalommal amikor posztolnak hogy milyen jól érzik magukat, főleg azért, mert én is ott lehetnék.
Nem vagyok elengedve sehova sem, nem mehetek ki plázázni meg ilyenek, egyik barátnőm kb 3 havonta átjöhet hozzánk (szigorúan csak ő hozzánk, én nem mehetek ki) és elegem van abból hogy folyton hazudoznom kell, de egyszerűen számomra fenntarthatatlan ez a folyamatos kényszerített otthonücsörgés. Olyanban még sosen volt részem hogy elmegyek valahova, elvagyok és megyek ha szeretnék vagy meguntam, állandóan rohanni kell.
Anyukám azt mondja hogy na majd ha ez meg az lesz akkor kimehetek. Végzem a házimunkát, nagyjából jó jegyekkel zártam a tanévet, illetve próbálok kedvesen is bánni a családommal.
Régebben (2 éve!!) volt olyan hogy annyira felidegesített az hogy nem enged sehova, hogy kiszöktem, és azóta ezt hallgatom, azt hiszi ez okot ad arra hogy bezárjon, pedig igazabol az elszökés volt a bezárás oka.
Mit tegyek? Mindig ha mégis kienged időben érek haza meg minden, azt is látja pontosan hogy hol vagyok, ha valamit megbeszélünk, tartom magam ahhoz. De mégis kevésnek találom azt, hogy havonta kienged 3 órára a közeli plázába.
Értelmes válaszokért hálás vagyok, trollok tudnak jóarcok is lenni, pusz
Ha válaszoltál az első kettő kérdéseire, visszatérünk rá.
Egyébként mi volt ennek az előzménye? Tettél valamit, ami annyira szörnyű hogy ezt a büntetést kaptad? Vagy bármit, ami szerinted nem nagy dolog, de megbüntettek miatta?
17 leszek augusztusban, sose csináltam semmi rosszat az elszökéses dolgon kívül.
A plázázást azt csak egy példának hoztam fel, számtalan más program létezik, de érzem ahogy elkopnak a baráti kapcsolataim, mivel senkivel se találkozok, maximum az iskolában, ami ugye most nincsen.
Amikor elszöktem, egyszerűen felidegesített, hogy már rengeteg ideje azt nézem hogy mások suli után elmennek enni, nagyjából oda mennek ahova akarnak, én meg annyit akartam hogy hadd szaladjak már át egyik barátnőmhöz suli után 1-2 órára. Az elszökés azt jelentette, hogy végül mégis elmentem hozzá, persze anyukája küldött hazafele miután munkából hazaérkezett.
A jó jegyek azt jelentik, hogy ötösök, néhány négyes és egy nyamvadt hármas kémiából. Nemrég C1 szinten nyelvvizsgáztam is, és persze tanultam évközben
"sose csináltam semmi rosszat az elszökéses dolgon kívül"
A megszökés és a hazudozás nem elég ok? Megértem anyádat, teljesen kiszámíthatatlan, hazudozós tini vagy.
Most mondjam azt, hogy magadnak csináltad? Magadnak csináltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!