Anyukám nem engedi abbahagyni a lovaglást. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már hónapok óta próbálom meggyőzni, de nem engedi abbahagyni. 10 éve lovagolok, de már meguntam és feleslegesnek tartom azt a heti 1 alkalmat.
Szinte mindennel próbálkoztam eddig, de mindenre az a válasza, hogy sportolni kell valamit, és hiába mondom, hogy a kézilabdát úgyis folytatnám és az heti min. 4 edzés. Arra csak annyit mond, hogy úgyse lesz időm rá suli időben.
2023. júl. 19. 10:45
1/40 anonim válasza:
Nincs valaki a családban, aki szövetségesed lenne és beszélne anyukáddal? Nagymama, nagynéni, apukád....
2/40 anonim válasza:
Beszélj az oktatóval, hogy ne javasolja.
3/40 anonim válasza:
És mi történik ha egyszer csak nem mész? Fizikailag csak nem kényszeríthet.
4/40 anonim válasza:
Ne menj el. Csak nem rángat oda és kötöz a lóra.
5/40 anonim válasza:
Szomorú, hogy ráerőltetik a szülők a gyereket valamire, amit nem szeretne. Gondolkozz el esetleg, hogy kipróbálnál-e valamilyen sportot szívesen, aztán abba fogj bele.
6/40 A kérdező kommentje:
Egyszer megpróbáltam, hogy nem keltem ki az ágyból és nagyon mérges lett, elvette a telefonomat és egész nap tanulnom kellett, nem csinálhattam mást.
2023. júl. 19. 11:09
7/40 A kérdező kommentje:
Az okatatóm is látja rajtam és tudja is, hogy nem akarom csinálni, de sajnos őt csak a pénz érdekli :/
2023. júl. 19. 11:10
8/40 anonim válasza:
Hát pedig vagy beleállsz vagy tűrsz tovább. Engem anno szolfézs órára akartak minden áron járatni, de mikor nagyon elegem lett egyszerűen nem mentem. Persze volt veszekedés, meg fenyegetés, meg zsarolás, hogy ők azt kifizették és milyen hálátlan vagyok. Ők unták meg előbb.
10/40 anonim válasza:
Mondd meg, hogy nem szeretnél menni többet, ne is fizessenek be, mert csak pénkidobás lenne. Ugye azt akarják, hogy egészséges és boldog legyél? Akkor ne kényszerítsenek olyanra, amit nem szeretnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!