Anyukám nem engedi abbahagyni a lovaglást. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már hónapok óta próbálom meggyőzni, de nem engedi abbahagyni. 10 éve lovagolok, de már meguntam és feleslegesnek tartom azt a heti 1 alkalmat.
Szinte mindennel próbálkoztam eddig, de mindenre az a válasza, hogy sportolni kell valamit, és hiába mondom, hogy a kézilabdát úgyis folytatnám és az heti min. 4 edzés. Arra csak annyit mond, hogy úgyse lesz időm rá suli időben.
Hogyan működik a lovaglás, havonta kell fizetni, vagy be vagy iratkozni egy évre előre?
2023. júl. 19. 14:29
22/40 anonim válasza:
20-as helyesen látja a kérdést.
Az egyszerűség kedvéért lehet a lovaglótanár is, ha fiatal férfi és pont az eseted. Ő elteszi a pénzt, az idő eltelik nála és te is örömmel járnál oda.
2023. júl. 19. 15:27
23/40 anonim válasza:
Sajnálom a helyzetet, ugyanez volt itt is, csak nálam zene tanulással. Kellett járnom zongorázni, citerázni, szolfézsra, kórusra és külön énektanárhoz egyszerre. Én egyszer csak nem mentem többé. Körülbelül másfél évig utána minden nap torokból üvöltéses lelki terrort megkaptam, mintha embert öltem volna. De utána már nem érdekelte szüleimet, igaz örökre tönkrement a kapcsolatunk miatta.
2023. júl. 19. 16:36
24/40 anonim válasza:
Szia velem is ez volt nekem nem engedték hogy abba hadjam a judot 7évig jártam judora vagy híznom kellet hogy benne legyek a súlyban amiben indult a korosztályom vagy híznom. És én soha nem akartam hízni nah aztán megelégeltem mikor 3 kilorol volt szó mondtam én abba hagyom ha tetszik ha nem aztán veszekedtek elküldtek judora én meg nem oda mentem 2 hónapon keresztül míg az edzőm felhívta a szüleimet rá kérdezni hogy mivan velem hogy nem járok judora. Anyám nem tudta hogy logok. Aztán mondtam neki hogy a te hibád elmondtam nem akarok judora járni meg már akkor egy hetet suliba jártam egy hetet gyakszin voltam és semmi energiám nem volt 3óra edzésre. És így megértették hogy nem eröltethetik rám. Edzőm is mondta hogy büszkerám mert sok versenyt nyertem de ha nem akarok járni judora akkor nem kell erősuakkal nem lehet. És abba hagytam
2023. júl. 19. 19:25
25/40 A kérdező kommentje:
Azt sajnos nem tehetem, hogy máshova megyek, mert anyukám visz mindig lovagolni, mert messzebbre kell menni.
2023. júl. 19. 21:19
26/40 A kérdező kommentje:
21:
Mindig az adott alkalom után kell fizetni
2023. júl. 19. 21:20
27/40 anonim válasza:
Ha 16 fölött vagy simán mondhatod hogy nem akarod nem kötelezhet rá.
2023. júl. 19. 23:01
28/40 anonim válasza:
"Ha 16 fölött vagy simán mondhatod hogy nem akarod nem kötelezhet rá."
Jogilag valóban nem. A valóságban szerinted majd bepereli a kérdező?
2023. júl. 20. 05:10
29/40 anonim válasza:
Ez mar csaladon beluli eroszaknak minosul. Keress ilyen csaladjogi kepviselot ,hogy segitsen.
Hivd fel a nane alapitvanyt,h ajanljon vkit,aki segit.
2023. júl. 20. 05:59
30/40 anonim válasza:
Ugyanmar, 29. Gondolj mar bele józan paraszti esszel. A 16 éves bepereli anyut, mert lovagolni kell jarnia? Szerinted mit ér el vele? Mert szerintem egy ilyen szülőt de ha beperelné a gyereke valami hasonló baromság miatt, onnantól nem nagyon lenne neki szuper élete. Ugyan lovagolni nem kellene neki, de internetezni se, barátokkal elmenni se, chipset enni se, stb. Sőt, ha anyu olyan, 18 évesen már repülne is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!