Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám nem engedi abbahagyni...

Anyukám nem engedi abbahagyni a lovaglást. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már hónapok óta próbálom meggyőzni, de nem engedi abbahagyni. 10 éve lovagolok, de már meguntam és feleslegesnek tartom azt a heti 1 alkalmat.

Szinte mindennel próbálkoztam eddig, de mindenre az a válasza, hogy sportolni kell valamit, és hiába mondom, hogy a kézilabdát úgyis folytatnám és az heti min. 4 edzés. Arra csak annyit mond, hogy úgyse lesz időm rá suli időben.

2023. júl. 19. 10:45
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell elmenni és ennyi. Telefon nélkül is van élet, megjegyzem, amikor én voltam kamasz, olvastam (tanulás helyett, ofc :D)
2023. júl. 20. 09:17
 32/40 anonim ***** válasza:
91%
29-es, ne beszélj már hülyeségeket. Rendesen látható abúzus esetén SEM tesznek semmit a családsegítők. Ahol verik a gyereket. Szerinted ez hol érdekli őket?
2023. júl. 20. 09:19
 33/40 anonim ***** válasza:
19%
Ki beszél perről, 28-as? Nem megy el. Pont. Vállalja a következményeket.
2023. júl. 20. 10:07
 34/40 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen szülő abba is bele akar majd szólni, hogy milyen ki legyen az udvarló, a férj, hány gyerek legyen és mikor. Ezeket mind megelőzendő még időben szembe kell vele szállni.
2023. júl. 20. 11:40
 35/40 anonim ***** válasza:
68%

33!

A 29.-et ha elolvasnád

2023. júl. 20. 13:52
 36/40 anonim ***** válasza:
70%
Figyelj, írtad hogy az oktatót csak a pénz érdekli. Ezt az előnyödre fordíthatod. Beszéld meg vele, mi a helyzet, hogy te ezt igazából nem akarod csinálni de muszáj mert a szüleid kretének. Ajánld fel neki hogy semmit nem csinálsz, neki nem kell oktatnia téged, csak ülsz valahol az istálló mellett, viszont a pénzt ugyanúgy megkapja érte, amennyiben falaz neked és nem mondja el a szüleidnek. Ha tényleg csak a pénz érdekli, bele fog menni, lefogadom hogy tökre örülne ha a semmitevésért fizetnék.
2023. júl. 20. 16:22
 37/40 anonim ***** válasza:
13%
Istenem, ezért tart itt ez az ország, mert az emberek problémamegoldó képessége a lop-csal-hazudik-ig terjed! A gondolkodás nulladik szintjéig már nem, ugye, 36-os? Aztán az anya, ha rájön, szerinted mennyire fogja perelni az edzőt, aki százezreket vett fel a semmiért? És a kérdezőnek abban pontosan mi a jó, ha eltölt heti 1 órát az istálló mellett üldögéléssel? Nem az eszedért szeretnek, úgy-e? :)) Én már tudom a választ!
2023. júl. 20. 16:30
 38/40 anonim ***** válasza:
85%
#37 És abban mi a jó neki, hogy a szülei ráerőltetnek valamit amit nem akar csinálni, ráadásul k*rvára mondvacsinált indokkal, hmmm?! Ha valakinek a gyereke heti 4x kézilabdázik egy órát, ne mondja nekem hogy azért járatja lovagolni, mert nem sportol eleget. Még ha idegennyelv órákra járatná arra azt mondanám hogy jól van majd 10 év múlva hálás lesz érte. De ez a lovaglás... az hogy viszi előrébb az életben, ha nem akar lovakkal foglalkozni, most úgy őszintén? Le merném fogadni hogy anyuka rajta keresztül éli ki a saját beteljesületlen álmait. De akkor halljuk a TE zseniális megoldásodat, ugyanis a kérdésre nem válaszoltál, csak idejöttél pampogni.
2023. júl. 20. 21:29
 39/40 anonim ***** válasza:
24%
Kijelenteni egy névtelen fórumon, hogy valaki nem válaszolt, pontosan ugyanolyan gondolkodási hiányosság, mint amire már itt láttunk példát, úgyhogy már nem vagyok meglepve. Megteszem azt a szívességet, hogy tájékoztatom, mit válaszoltam: Azt a hárombetűs szót, hogy NEM! Annyit kell anyukának mondani, hogy "Nem megyek." És anyuka el fog kullogni, merthogy más választása nincs.
2023. júl. 20. 22:09
 40/40 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta, kérdező?
júl. 1. 09:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!