Ki utaznál Madridba a lányodhoz 2 hétre úgy, hogy kikötötte, a férjed nem mehet veled?
Már több mint fél éve nem hajlnadó beszélni az apjával. Mikor szakítottak a barátjával, a férjem azt mondta neki, hogy elég buta ha nem nézi el a megcsalást és inkább menjen vissza a párjához. Ezen a lányom úgy megsértődött, hogy azóta szóba sem áll az apjával.
A férjem szerint nem kéne mennem, mert azzal csak a hiszit támogatom ha egyedül kimegyek.
Szeretném ha béke lenne köztük, de szeretnék időt is tőlteni a lányommal.
Menj ki.
Egyrészt ez a konfliktus a lányod és az apja között zajlik, neked nem kell belefolynod, teljesen jogosan szeretnél időt tölteni a lányoddal. Önálló ember vagy, nem vagytok összenőve.
Másrészt a lányodnak van igaza. Ez egy hihetetlen érzéketlen megjegyzés volt a férjedtől és egy undorító világnézetet támogat ("fogadd el, ha kihasználnak és átvernek", elvégre a megcsalás ez).
Már rég elbeszélgettem volna a férjemmel, hogy egy fsz, és kérjen bocsánatot, és egyébként is.
De nem mennék nélküle, mert csak tovább rontja az egész a helyzetet.
12es és akkor egy életre el is köszönnél a lányodtól az aranypélód miatt?
Én biztos nem bocsájtanám meg anyámnak ha a hímsoviniszta férjét választaná
Még szép. Komolyan a féreg férjed miatt nem látogatnád meg a Madridban élő lányodat? A férjeddel minden nap találkozhatsz (sajnállak miatta amúgy).
Ha a férjed emiatt besértődik rád, téged is max annyira tisztel, mint a lányotokat. Vagyis semennyire.
10
De igen, pontosan a lany szabja meg annak feltetelet, kit fogad a sajat ottonaban.
Es nekem is rogton az jutott eszembe, amit a 7-es irt.
10es aztán apuci azon fog hisztizni hogy a lány nem engedte be a SAJÁT OTTHONÁBA.
Itt egyedül az idióta apa a hibás, én se akarnám látni. Kérdező, téged úgy csal meg ahogy nektek jó, de a normális értékrenddel élő lányodtól ne várjátok el hogy ezt elviselje, és ha én lennék a lány, és most nem jönnél mikor hívlak, soha többé nem hívnálak ezt borítékolhatnád. De én se mennék hozzád. Kapcsolattartás maximum évi 2-3 pár perces telefon ünnepekkor és ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!