Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ki utaznál Madridba a lányodho...

Ki utaznál Madridba a lányodhoz 2 hétre úgy, hogy kikötötte, a férjed nem mehet veled?

Figyelt kérdés

Már több mint fél éve nem hajlnadó beszélni az apjával. Mikor szakítottak a barátjával, a férjem azt mondta neki, hogy elég buta ha nem nézi el a megcsalást és inkább menjen vissza a párjához. Ezen a lányom úgy megsértődött, hogy azóta szóba sem áll az apjával.

A férjem szerint nem kéne mennem, mert azzal csak a hiszit támogatom ha egyedül kimegyek.

Szeretném ha béke lenne köztük, de szeretnék időt is tőlteni a lányommal.

2024. ápr. 14. 10:59
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
95%

Menj ki.

Egyrészt ez a konfliktus a lányod és az apja között zajlik, neked nem kell belefolynod, teljesen jogosan szeretnél időt tölteni a lányoddal. Önálló ember vagy, nem vagytok összenőve.

Másrészt a lányodnak van igaza. Ez egy hihetetlen érzéketlen megjegyzés volt a férjedtől és egy undorító világnézetet támogat ("fogadd el, ha kihasználnak és átvernek", elvégre a megcsalás ez).

2024. ápr. 14. 12:11
 12/52 anonim ***** válasza:
39%

Már rég elbeszélgettem volna a férjemmel, hogy egy fsz, és kérjen bocsánatot, és egyébként is.

De nem mennék nélküle, mert csak tovább rontja az egész a helyzetet.

2024. ápr. 14. 12:13
 13/52 anonim ***** válasza:
86%

12es és akkor egy életre el is köszönnél a lányodtól az aranypélód miatt?

Én biztos nem bocsájtanám meg anyámnak ha a hímsoviniszta férjét választaná

2024. ápr. 14. 12:20
 14/52 anonim ***** válasza:
88%

Még szép. Komolyan a féreg férjed miatt nem látogatnád meg a Madridban élő lányodat? A férjeddel minden nap találkozhatsz (sajnállak miatta amúgy).

Ha a férjed emiatt besértődik rád, téged is max annyira tisztel, mint a lányotokat. Vagyis semennyire.

2024. ápr. 14. 12:23
 15/52 anonim ***** válasza:
92%

10

De igen, pontosan a lany szabja meg annak feltetelet, kit fogad a sajat ottonaban.

Es nekem is rogton az jutott eszembe, amit a 7-es irt.

2024. ápr. 14. 12:23
 16/52 anonim ***** válasza:
1%
Nem mennék, ez a ti kapcsolatotok, a lányotok egy idióta elkényeztetett hisztizsák, akinek támogatod a baromságát, ha kimész, és eltávolodsz a férjedtöl.
2024. ápr. 14. 12:27
 17/52 anonim ***** válasza:
1%
A lánynak meg meg kellene értenie, hogy vannak országok, ahol egy férfinak 7 felesége lehet.
2024. ápr. 14. 12:29
 18/52 anonim ***** válasza:
88%

10es aztán apuci azon fog hisztizni hogy a lány nem engedte be a SAJÁT OTTHONÁBA.

Itt egyedül az idióta apa a hibás, én se akarnám látni. Kérdező, téged úgy csal meg ahogy nektek jó, de a normális értékrenddel élő lányodtól ne várjátok el hogy ezt elviselje, és ha én lennék a lány, és most nem jönnél mikor hívlak, soha többé nem hívnálak ezt borítékolhatnád. De én se mennék hozzád. Kapcsolattartás maximum évi 2-3 pár perces telefon ünnepekkor és ennyi.

2024. ápr. 14. 12:29
 19/52 anonim ***** válasza:
93%
16os kéne a fenének egy ekkora barom.. én csak boldog lennék ha eltávolodhatnék tőle:-D
2024. ápr. 14. 12:31
 20/52 anonim ***** válasza:
89%
Olyen undorító beszólás után érthető a lányod. Igen, kiutaznék és szexelnék egy jó spanyol férfival is, ha a hímsovi férjem szerint ez ok és meg kell bocsájtani. Ja, bocsánat, fordítva már nem működik ezeknek a fejében.
2024. ápr. 14. 12:44
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!